ORUŽANI NAPAD NA SRPSKI KAMION U AMERICI! Napadač ispalio 7 metaka na vozača, usledila POLICIJSKA POTERA na auto-putu (FOTO)
Arhivska fotografija, Foto: Youtube printscreen

NEZAPAMĆENO

ORUŽANI NAPAD NA SRPSKI KAMION U AMERICI! Napadač ispalio 7 metaka na vozača, usledila POLICIJSKA POTERA na auto-putu (FOTO)

Crna Hronika -

Juče je došlo do incidenta na autoputu kod mesta Breselton u američkoj državi Džordžija, u kojem je pucano na kamion jedne srpske transportne kompanije iz Čikaga.

Do incidenta je došlo oko 3.45 sati ujutru, kada je, iz sada neutvrđenih razloga, vozač iz kamiona u pokretu zapucao na kamion u vlasništvu jednog Srbina.

Jedan od ukupno sedam ispaljenih metaka je probio staklo šoferšajbne ali na svu sreću nije pogodio vozača kamiona. Ostali meci su završili u kabini i motoru.

Napadač uhapšen

On je zaustavio kamion i slučaj odmah prijavio nadležnoj policijskoj stanici, koja je odmah poslala nekoliko patrola na lice mesta. Posle izvesnog vremena osoba koja je ispalila hice je presretnuta na autoputu i uhapšena.

Uviđaj je u toku.

U izjavi policiji vozač kamiona na koji je pucano istakao je da nije očekivao takav razvoj situacije jer osobu koja je na njega ispalila hice ne poznaje niti je je pre incidenta imao bilo kakav sukob sa njim.

(Serbian times)

Bonus video:

02:15

HOROR U AMERICI! UBIJENO TROJE DECE I TROJE ODRASLIH: Pucnjava u katoličkoj školi u Nešvilu, UBICA DEVOJKA (28)!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track