FILMSKA POTERA U VALJEVU! Odbio da stane na STOP, usledila drama: Pijani klinac u "golfu" napravio haos NA KRAJU SE SLUPAO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

nije imao ni dozvolu

FILMSKA POTERA U VALJEVU! Odbio da stane na STOP, usledila drama: Pijani klinac u "golfu" napravio haos NA KRAJU SE SLUPAO (VIDEO)

Crna Hronika -

U Valjevu se u noći između srede i četvrtka, oko dva sata iza ponoći, odigrala prava drama, kada je vozač "golfa" napravio karambol, odbivši da se zaustavi na znak policije!

Kako Kurir saznaje, policija je u Radničkoj ulici pokušala da zaustavi automobil marke "golf", ali vozač nije stao na znak STOP, već je nastavio da vozi.

- Policija je krenula za njim. Otpočela je filmska potera. Kada su stigli u mesto Sedlare, došlo je do saobraćajne nesreće. Oba vozača, policijski službenik i vozač "golfa", M. S. (20) su podvrgnuta alko-testiranju. Utvrđeno je da policajac nema alkohola u krvi, a M. S. je "naduvao" 0,36 promila - kaže izvor Kurira i dodaje da je daljim proverama utvrđeno da mladi vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

- Vozaču je određeno zadržavanje i biće podneta odgovarajuća prijava. Najvažnije je da u ovoj nezgodi nije bilo povređenih. Pričenjena je manja materijalna šteta na vozilima prilikom sudara - dodao je izvor Kurira.

Na društvenim mrežama se pojavio i sminak sa nadzornih kamera na kom se vidi kako policijski auto "juri" "golfa" kroz usku i gusto naseljenu ulicu.

Takođe, kamere su zabeležile i kako "golf" u jednom trenutku izleće sa kolovoza i udara u ogradu kraj puta, ali bez zaustavljanja nastavlja da vozi nis klizavu ulicu, dok mu je policijsko službeno vozilo, sa upaljenom rotacijom, sve vreme "za petama".

(Kurir.rs - Slađana Stevanović)

Bonus video:

00:52

Pijani vozač na putu Zaječar - Bor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track