UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! MAJKU NAPALA UKRASIMA SA JELKE: Napila se, pa počela da je davi! Podignuta optužnica
Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilastvo

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU! MAJKU NAPALA UKRASIMA SA JELKE: Napila se, pa počela da je davi! Podignuta optužnica

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas optužni predlog protiv M.J. zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 18. decembra prošle godine u Novom Beogradu izvršila krivično delo Nasilje u porodici!

- M.J. je u alkoholisanom stanju, gađala svoju majku staklenim ukrasom sa jelke, nanevši joj pri tom laku telesnu povredu u vidu posekotine, te je nakon što je majka pokušala da je podigne sa zemlje, M.J. je uhvatila rukom za vrat i davila je, te joj je tom prilikom zadala još jednu povredu- navodi se u saopštenju tužilaštva.

0400610843, devojka, hapšenje, lisice, policija, žena
foto: Profimedia

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da sud optuženoj produži pritvor, s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će optužena boravkom na slobode ometati postupak uticanjem na svedoke.

- Predlaže se da sud okrivljenu nakon održanog glavnog pretresa osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, izrekne joj meru bezbednosti Obaveznog lečenja alkoholičara, kao i da joj izrekne meru zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom tako što će joj zabraniti pristup oko mesta stanovanja oštećene i mesta rada oštećene na udaljenosti od 100 m, te zabraniti dalje uznemiravanje oštećene i dalju komunikaciju sa oštećenom, a u trajanju od tri godine - navodi se.

Bonus video:

01:58

NASILJE BEZ VIDLJIVIH TRAGOVA: Žrtve se PLAŠE da PRIJAVE nasilnika - Glavni problem nedostatak podrške? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track