"MAJKA USPELA DA SPASE DVOJE DECE IZ POŽARA, A NA BEBU OD 6 MESECI JE PAO PLAFON": Komšije iz sela kod Sopota o tragediji! FOTO
Foto: Zorana Jevtić

TUGA!

"MAJKA USPELA DA SPASE DVOJE DECE IZ POŽARA, A NA BEBU OD 6 MESECI JE PAO PLAFON": Komšije iz sela kod Sopota o tragediji! FOTO

Crna Hronika -

U selu Đurići kod Sopota juče je u porodičnoj kući izbio požar u kom je nastradala šestomesečna devojčica, a kako saznaje Kurir vatra je, navodno, buknula zbog kvarcne peći koja je bila u sobi gde su bila deca!

Kako su nam rekli meštani sela nadomak Sopota, do tragedije je došlo kaka su deca bila sama u porodičnoj kući.

Sopot, požar
foto: Zorana Jevtić

- Roditelji su bili na dočeku Srpske nove godine kod komšija pored, ujutru je majka dečice došla kako bi im naložila vatru, a tada je i uključila grejalicu koja je bila kod njih u sobi - navodi rođak ove porodice i dodaje:

- U jednom trenutku ona je videla dim i istrčala je iz kuće. Uletela je u kuću i otrčala nasprat. Iako je niska rastom uspela je da nogom razbije štok od vrata i tako je uspela da izvuče dve ćerkice od tri i godinu i po dana.

Sopot, požar
foto: Zorana Jevtić

Kako su nam potom objasnili, žena nije uspela da spase bebu koja je bila u krevecu.

- Decu je izbacila na terasu i kada se vraćala po bebu pao je plafon. Scena je bila jeziva nije mogla da uđe po svoju bebu. Nažalost, kako je bila otvorila prozor da izbaci dečicu na terasu tako je buknuo još više. Vatra se rasplamsala i tako je i pao plafon - kaže naš sagovornik i dodaje :

- Nije mogla da joj pomogne... Zvali su i vatrogasce, otac bebe je isto došao bio je sav čadžav, ma užas i jedna velika i nezapamćena tragedija.

Naši saogovornici navode da su vatrogasci samo mogli da nakon lokalizacije požara izvuku bebu za koju je nažalost već bilo kasno.

Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do stradanja bebe.

Bonus video:

01:26

LUCIFER HARA EVROPOM Velike vrućine i požari odneli na desetine života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track