POVREĐENA SARA (20) STIGLA NA VMA: Evo u kakvom stanju je devojka iz kruševačke fabrike u kojoj je jutros bila EKSPLOZIJA
Foto: Društvene mreže, Youtube Printscreen/RTK Kruševac

kurir saznaje

POVREĐENA SARA (20) STIGLA NA VMA: Evo u kakvom stanju je devojka iz kruševačke fabrike u kojoj je jutros bila EKSPLOZIJA

Crna Hronika -

Sara C. (20) iz Kruševca koja je teško povređena u eksploziji fabrike Trijal u Kruševcu sada je transportovana na VMA u Beogradu gde joj je urađena prva dijagnostika.

- Povređena je nakon eksplozije zadobila je teške telesne povrede, to su takozvane blast povrede koje nastaju usled eksplozija. Ona se nalazi u Jedinici intezivne nege. Takođe, nakon prve dijagnostike rano je davati bilo kakve prognoze - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje:

sara c. teško povređena, transportovana za beograd
sara c. teško povređena, transportovana za beogradfoto: Društvene mreže

- Povređenoj su vitalni parametri trenutno stabilni, ali intezivno se prati njeno stanje.

Podsetimo, Sara C. je jedna od četvoro povređenih radnika iz kruševačke fabrike.

povređeni marko m., bojan t. i dušan j. u fabrici u kruševcu
povređeni marko m., bojan t. i dušan j. u fabrici u kruševcufoto: Društvene mreže, Youtube Printscreen/RTK Kruševac

- Prilikom eksplozije pored Sare C. povređen je Marko M., Dušan J. i Bojan T. koji su smešteni u Opštu bolnicu u Kruševcu gde se nalaze u stabilnom stanju - podseća naš izvor i dodaje da je u eksploziji poginuo mladić Nikola Rašković (18) koji je pre Nove godine počeo da radi u fabrici.

- Sara C. je prošlo obuku u kruševačkoj firmi i četri meseca je njihov zaposleni radnik. Otac povređene rekao je kasnije za medije da je oni još uvek ne znaju koje povrede ima devojka.

poginuli nikola rašković
poginuli nikola raškovićfoto: Youtube Printscreen/RTK Kruševac, Drustvene Mreže

Poginuli Nikola Rašković i Sara C. su bili prijatelji i zajedno su radili u ovom pogonu. Nesrećni mladić trebalo je za 10 dana da proslavi rođendan.

Bonus video:

01:02

Aleksandar Kojšor stanar zgrade u Smederevu gde je bila eksplozija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track