OTKRIVEN RAZLOG ODLAGANJA EKSTRADICIJE OPASNOG ZEMUNCA! Zenica napravio haos pre dolaska, španska policija odmah reagovala!
Foto: Siniša Petrić

REŠENA MISTERIJA!

OTKRIVEN RAZLOG ODLAGANJA EKSTRADICIJE OPASNOG ZEMUNCA! Zenica napravio haos pre dolaska, španska policija odmah reagovala!

Crna Hronika -

Jedan od najopasnijih pripadnika zemunskog klana Siniša Petrić zvani Zenica trebalo je da bude izručen Bosni i Hercegovini 17. januara 2024. godine kako bi odležao ostatak kazne, međutim, premeštanje najokrutnijeg ubice odloženo je za 2. februar ove godine.

Kako se saznaje, on je učestvovao u incidentu u španskom zatvoru, pa s obzirom na tu situaciju, kako prenose mediji iz Republike Srpske, sve se odlaže.

Ubica koji je uhapšen u februaru 2012. godine u Valensiji, biće deportovan 2. februara najverovatnije, iako nije tačno precizirano šta je to poznati kriminac uradio da bi ekstradicija bila pomerena.

Podsetimo, Petriću su pripisane mnoge surove likvidacije, međutim, u nedostatku dokaza, postavlja se pitanje šta će se dogoditi sa Petrićem nakon odsluženja kazne u Foči, s obzirom na to da je deportacija pomerena samo dve nedelje.

(Kurir.rs / Oslobođenje.ba)

Bonus video:

03:22

MONSTRUM KOJI JE ZVERSKI TUKAO KOBILU IDE U ZATVOR! Advokatica: Aurelija ima povrede opasne po život, danima nije OTVARALA OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track