NIKOLA (18) STRADAO NA ISTI NAČIN KAO DUŠKO KOD VELIKOG GRADIŠTA: Nije mogao da skine sigurnosni pojas, udavio se u MULJU
Foto: Društvene Mreže, screenshot Facebook

TUGA!

NIKOLA (18) STRADAO NA ISTI NAČIN KAO DUŠKO KOD VELIKOG GRADIŠTA: Nije mogao da skine sigurnosni pojas, udavio se u MULJU

Crna Hronika -

Duško Đorđević (32) zvani Moša iz Velikog Gradišta poginuo je 19. januara kada je krenuo da pliva za Časni krst. On je stradao u selu Ostrvo, kada je drug sa kojim je bio u automobilu i koji je vozilom upravljao, ispravio oštru krivinu i sleteo u reku. Na sličan način, pre 5 godina, stradao je Nikola Milićev (18) iz Velikog Gradišta na Srebrnom jezeru!

Duško Đorđević
Duško Đorđevićfoto: Društvene mreže

Duško je, da podsetimo, bio na suvozačevom mestu i on je stradao tako što se utopio u reci, a njegov prijatelj je povređen i posle nesreće je prebačen u požarevačku bolnicu.

- Sumnja se da su mladići kobnog dana žurili ka Velikom Gradištu nakon što su odvezli prijatelja u susedno mestu, i to navodno zbog želje Đorđevića da stigne na vreme kako bi plivao za Časni krst - rekao je izvor Kurira.

Na sličan način, u avgustu 2018. godine stradao je i Milićev, dok su njegovi drugovi Lazar Trailović i Miloš Stojanović povređeni. Tada je do nesreće došlo kad je Milićev, koji je vozio „sitroen C5“, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u jarak pored puta koji je bio pun mulja i vode.

Nikola Milićev
Nikola Milićevfoto: Privatna Arhiva

- Nikola je u ponedeljak sa drugarima bio na jezeru ceo dan, a oko 20 sati krenuli su kućama u Veliko Gradište. U naselju Beli bagrem Nikola je izgubio kontrolu i sleteo u kanal u kome je bilo oko 80 centimetara vode. Auto se prevrnuo na bok s vozačeve strane i ostao u kanalu. Nikola, koji je bio vezan sigurnosnim pojasom, nije uspeo da se odveže i izađe iz auta, pa je ostao zarobljen u sedištu i udavio se u mulju - ispričao je ranije izvor Kurira i dodao da su mladićevi dugovi nakon sletanja u jarak uspeli da izađu iz kola jer nisu bili vezani.

Lazar i Miloš su odmah izašli iz kola i počeli da traže Nikolu kako bi i njega izvukli, ali on je bio u tom blatu i nisu mogli da ga izvuku. Momci su zaustavili i vozače koji su tuda prolazili, a jedan od njih uspeo je da otkači Nikolin pojas i da ga izvuče. Tada je došla i Hitna pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu, pokušana je reanimacija, ali njemu nije bilo spasa.

Bonus video:

07:24

TELO BI VEĆ ISPLIVALO DA SE MATEJ UDAVIO! Bezbednjak do detalja opisao potragu: U plastu sena tražimo iglu SVE SUGERIŠE NA OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja