UBICA SRBINA U BRAZILU SE PRESVUKAO NASRED ULICE POSLE ZLOČINA Trčao, sakrio se iza drveta i auta, pa skinuo šorc i majicu (VIDEO)
Foto: Reprodução

šokantno!

UBICA SRBINA U BRAZILU SE PRESVUKAO NASRED ULICE POSLE ZLOČINA Trčao, sakrio se iza drveta i auta, pa skinuo šorc i majicu (VIDEO)

Crna Hronika -

Rat između kriminalnih klanova na prostoru Balkana otpočeo je pre 10 godina, a kako se čini, situacija u podzemlju se tek rasplamsava kada je otkrivena lokacija poznatog člana kriminalne bande koji stoji iza ubistva Andrije Mrdaka, nakon čega je i on likvidiran na sličan način.

Darko Geisler, ubijen je 5. januara u Sao Paolu u Brazilu kada je na biciklu stigao do zgrade u kojoj je živeo, a sa njim je bila žena i četvorogodišnji sin.

Sigurnosne kamere zabeležile su dešavanja u kobnoj noći 5. januara kada je Darko otišao na trg zajedno sa porodicom, nakon čega je realizovan plan njegove likvidacije. Brazilski mediji su sada objavili najnovije informacije i detalje o ubici, kao i nove snimke sa sigurnosnih kamera, koje su zabeležeile kretanje egzekutora.

Darko Geisler
foto: Reprodução

Ubica ga je posmatrao iz daljine, sedeći sam na klupi, nakon čega je snimljen kako prati Geislerove, očigledno je to činio i prethodnih dana, s obzirom na to da je tačno znao čitavu rutinu ove porodice.

Naime, Pančevac Darko sa ženom i sinom na biciklu zaustavlja se ispred zgrade u kojoj žive, dok egzekutor trčećim korakom prelazi ulicu, približava se s leđa i puca u Srbina. U tom momentu, bicikl na kojem je sedelo petogodišnje dete Darka Geislera pada, ali nepovređeni u ovoj akciji, Darkova žena u šoku uzima dete, nakon čega pristižu i policijske snage.

Darko je pogođen sa više hitaca iz neposredne blizine, a prema rečima Hitne službe, kada su oni došli na mesto zločina, Darko je još uvek bio pri svesti, ali je preminuo odmah po dolasku u bolnicu.

Kako se dalje može videti na podeljenom snimku, plaćenik u nekoliko navrata trči, zatim se skriva iza drveta i parkiranog automobila, da bi baš tu presvukao šorts i majicu, a potom ponovo nastavlja da trči.

Darko Geisler
foto: Reprodução

Sa rancem na leđima gde je i držao odeću koju je presvukao, viđen je potom na raskrsnici kod plaže kako beži, kada je poslednji put snimljen dok prelazi ulicu, a ni na jednom od do sada prikupljenih video snimaka, ne može se sa jasnoćom videti lice čoveka koji je likvidirao Geislera.

Darko Geisler
foto: Reprodução

Da podsetimo, Darko Geisler rođen je 14. juna 1980. godine u Pančevu, ne zna se tačno kada se pridružio kriminalnom klanu čiji je član bio. Ono što se zna jeste da je Darko 2014. godine već bio poznat policiji i istražiteljima kada se našao na Interpolovoj poternici zbog ubistva Andrije Mrdaka.

Bonus video:

02:03

Ubica Darka Geislera se presvukao na ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja