OVDE SU DVOJICA IZREŠETANA PO NOGAMA! Pucnjava probudila komšiluk: Mislili smo da nam neko kuca, a onda smo čuli policiju (FOTO)
Foto: Kurir

drama na zvezdari

OVDE SU DVOJICA IZREŠETANA PO NOGAMA! Pucnjava probudila komšiluk: Mislili smo da nam neko kuca, a onda smo čuli policiju (FOTO)

Crna Hronika -

U beogradskom naselju Zvezdara je, u nedelju oko 20 minuta posle ponoći došlo do pucnjave u kojoj su ranjena dvojica muškaraca.

Kako Kurir nezvanično saznaje pucao muškarac star 43 godine upucao je u noge L.T. (30) i U. U. (40). Policija i dalje traga za napadačem koji je identifikovan, ali se nalazi u bekstvu. Kako saznajemo, sva trojica muškaraca su prethodno sedeli i pili zajedno, a potom je izbila svađa koja je dobela do obračuna.

- Napadač im je tada pucao u noge. Ranjeni su prevezeni u Urgentni centar i imaju lakše telesne povrede - kaže izvor Kurira.

Zvezdara, Pucnjava
foto: Kurir

Prema informacijama sa lica mesta, pucnjava je probudila komšiluk, ali niko nije čuo svađu, niti poznaje učesnike u obračunu.

- Spavali smo, ovde uglavnom žive porodični ljudi sa decom. Tad sam čuo nešto i pomislio da nam neko kuca, otišao sam do vrata, ali nikoga nije bilo - kaže jedan komšija za Kurir i dodaje:

- Posle par minuta čuo sam policiju, pogledao kroz prozor i video da se nešto dešava. Tad smo shvatili da nije niko kucao, nego da je bilo vatrenog obračuna.

1 / 3 Foto: Kurir

Kako nam je ispričala jedna komšinica svađu niko nije čuo jer se verovatno odigrala na potpuno drugom mestu.

- Ovde nema kafana, proslava, miran je deo grada i onda jedino da su bili u nekoj kući, ali zaista ne poznajemo nikoga ko bi mogao ovako nešto da uradi - kaže ona.

Prema njenim rečima, komšije pretpostavljaju da su se oni samo dovezli u zabačeni deo ulice i da je tu problem eskalirao.

- S obzoirom da se sve desilo na uglu sa još jednom sporednom uličicom na delu gde ima manje kuća, pretpostavljamo da su se tu dovezli nakadno. Čudno nam je da ne poznajemo nikoga, a o napadaču niko ni govori - kaže komšinica i dodaje:

- Strah nas je jer je u bekstvu, ali mislimo da se ovamo neće vraćati, na mesto zločina.

L.T. i U.U. su zbrinuti i oni nisu ni u kakvoj životnoj opasnosti, a napadač će po hapšenju biti zadržan, a zatim priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

Bonus video:

00:14

Pucnjava u Užicu usred bela dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track