VELIKA AKCIJA POLICIJE U BANATU! Pala opasna banda, maskirani upadali ljudima u kuće, vezivali ih i krali - sve ORGANIZOVALA ŽENA
Foto: screenshot MUP Srbije

VELIKA AKCIJA POLICIJE U BANATU! Pala opasna banda, maskirani upadali ljudima u kuće, vezivali ih i krali - sve ORGANIZOVALA ŽENA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su M. B. (20), I. I. (32) i A. M. (51), svi iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da su izvršili dva krivična dela razbojništvo.

"M. B. i I. I. se sumnjiče da su, 24. januara ove godine, oko 23 časa, maskirani ušli u kuću pedesetpetogodišnjeg muškarca u okolini Novog Bečeja, vezali ga uz pretnje nožem i palicom i odneli 50.000 dinara" piše u saopštenju.

Dodaje se i da se sumnja da su oni, 27. januara ove godine, preteći plastičnim pištoljem sedamdesettrogodišnjoj i pedesetosmogodišnjoj ženi, iz njihove kuće uzeli 4.000 dinara.

"A. M. je, kako se sumnja, učestvovala u organizovanju izvršenja ovih krivičnih dela i pomagala M. B. i I. I. nakon izvršenja" piše u saopštenju PU Zrenjanin.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Bonus video:

01:49

POLICIJA PRETRESLA 55 OBJEKATA I 8.000 VOZILA! Nastavljena velika akcija MUP protiv iregularnih migranata, IMA I UHAPŠENIH

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track