MIŠEVI OSETE MOĆ TEK ONDA KADA NEMA MAČORA! Ubijeni navijač na FB objaviljao statuse "VOLEO SAM ULICU, ALI ULICA ME NIJE VOLELA!"
Foto: Printscreen

MIŠEVI OSETE MOĆ TEK ONDA KADA NEMA MAČORA! Ubijeni navijač na FB objaviljao statuse "VOLEO SAM ULICU, ALI ULICA ME NIJE VOLELA!"

Crna Hronika -

Navijač Jovan Milovanović (23) koji je sinoć brutalno ubijen na pakingu u beogradskom naselju Borča ranije je često objavljivao statuse na Fejsbuku, a jedan od njih je "miševi osete moć tek onda kada nema mačora".

Pa da podsetimo, sumnja se da je do ubistva došlo nakon što su se ubijeni, njegov prijatelj Bora J. (23) i napadač sastali na tom parkingu, kako bi rešili neke probleme. Prema rečima komšija, prvo se čula svađa, rasprava, da bi potom došlo do gurkanja između mladića. Stvari su se u jednom trenutku zakomplikovale i osumnjičeni je izvadio nož i počeo krvnički da ubada prvo jednog pa drugog. Pokušali su da pobegnu, ali nisu uspeli. Osumnjičeni napadač beži u nepoznatom pravcu, a pokrenuta je i akcija "Vihor 3" koja i dalje traga za njim. Od zadobijenih povreda Milovanović je preminuo, dok je njegov prijatelj zbrinut u bolnicu.

ubijeni mladić jovan milovanović
ubijeni mladić jovan milovanovićfoto: Printscreen/Društvene mreže

Ubijeni mladić je poznat policiji odranije zbog nedozvoljenih supstanci. Milovanović je na svom profilu na Fejsbuku objavljivao razne statuse, a ovo su neki od njih.

- Sudbina nomada je da se nikad ne vrati. A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem ko te j**e godinama, j**aće te opet. Grad je na nogama, svi ko na drogama, na slikama i bonama, Hofman ili oznaka... - stoji u nekoliko različitih objava koje je objavljivao ubijeni mladić na svom profilu na društvenim mrežama.

- Makar preturao po smeću, nikad ne našao sreću, sedeću na stepeništu na mestu gde snovi kreću. Zna svaka suza što ko krv je bolela da voleo sam ulicu, ali ulica me nije volela...

Neki od statusa koje je objavljivao ubijeni mladić

1 / 2 Foto: Printscreen

Jovan Milovanović je napisao i "u borbi sa sobom pobediću sebe, u paklu sam rastao ali sam Božje dete."

- Mi smo ta generacija u pocepanim najkama, sanjamo paćoti, a mozak na sintetici pravi planove da rade vale po Evropi - piše u jednoj od brojnih objava.

- Tvrdoglav sam i pi*dim kad nije kako ja hoću. Neki likove me mnogo nerviraju. Mrzim negativu, agresijom protiv depresije.

uviđaj nakon ubistva mladića u borči
uviđaj nakon ubistva mladića u borčifoto: Damir Dervišagić

Podsetimo, kobne večeri lekari Hitne pomoći bezuspešno su pokušavali da reanimiraju mladića, ali nažalost nisu uspeli. S druge strane povređeni Bora J. je prevezen u Urgentni centar, ali nije želeo inspektorima da otkrije ko je napadač, kao i razlog zbog koga su se sastali. Krvavi obračun je navodno nastao usled razmirica oko duga koji se odnosio na drogu.

Bonus video:

01:01

KADA VIDIMO ČIME JE UBIJEN NAVIJAČ AEK-a, TO SIMBOLIZUJE SAMO JEDNO Karan odgonetnuo: Tim grupama nož nikada nije daleko od ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja