POGLEDAJTE KAKO JE OPLJAČKANA KLADIONICA U BEOGRADU Maskirani lopov u žutoj dukserici zapretio pištoljem, pa pokupio pare! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

video snimak

POGLEDAJTE KAKO JE OPLJAČKANA KLADIONICA U BEOGRADU Maskirani lopov u žutoj dukserici zapretio pištoljem, pa pokupio pare! (VIDEO)

Crna Hronika -

U centru Beograda danas nešto posle 11 časova, opljačkana je kladionica, saznaje Kurir.

Na snimku koji su snimile sigurnosne kamere ovog objekta, vidi se kako je jedan mladić za šalterom i regularno razgovara sa radnikom, kad u kabinu ulazi muškarac sa pištoljem i još jednim radnikom.

01:38

Opljačkana kladionica u centru Beograda

- On ima na sebi duks žute boje sa motivima, ali i masku, kapuljaču i kačket. U kabinu je ušao sa pištoljem za koji nije utvrđeno da li je pravi i uguravši radnika u kabinu zahtevao je da mu predaju novac - kaže sagovornik Kurira.

Jedan od radnika mirno je izvaodio sve novčanice koje su imali u fioci.

- I dalje uz pretnje pištoljem on je preuzeo novac, stavio ga u prednji džep od duksa i spakovao pištolj - dodaje sagovornik.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Kako nam je objasnio, momci koji su radili reagovali su mirno i staloženo, kako se može videti i na snimku, ali su svi zabrinuti zbog situacije jer ovako nešto ne sme ponova da se nastavi.

Kako saznajemo, maskirani razbojnik odneo je 50.000 dinara.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja