NEMANJA BJELICA POZVAN U TUŽILAŠTVO NA SASLUŠANJE Svedočiće o napadu bivšeg fudbalera na njega u igraonici PRETIO DA ĆE GA IZBOSTI
Petković i Bjelica, Foto: ATA images, screenshot

kurir saznaje

NEMANJA BJELICA POZVAN U TUŽILAŠTVO NA SASLUŠANJE Svedočiće o napadu bivšeg fudbalera na njega u igraonici PRETIO DA ĆE GA IZBOSTI

Crna Hronika -

Košarkaš Nemanja Bjelica, kog je 3. februara u dečijoj igraonici u jednom tržnom centru u Beogradu napao bivši fudbaler Nikola Petković, u petak bi trebalo da kao oštećeni bude saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je za Kurir potvrđeno iz tužilaštva, on je pozvan za 9. februar.

Bivši fudbaler Nikola Petković, podsetimo, saslušan je u ponedeljak u tužilaštvu u prisustvu branioca, i on je tada izneo odbranu i negirao da je izvršio krivično delo ugrožavanje siguronosti.

Napad u igraonici
Napad u igraonicifoto: screenshot

- Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave - saopšteno je posle saslušanja iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

Petković je, podsetimo, odlukom sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, posle saslušanja pušten na slobodu.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo je tada najavilo da će saslušati Bjelicu, druge svodoke očevice kao i da će pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera apotom doneti odluku o daljem postupanju.

Podsetimo, kamere su snimile kako Petković prilazi Bjelici koji je sedeo sam za stolom, obraća mu se a potom mu preti držeći makaze u rukama preti "da će da ga izbode".

Petković proveo 48 sati u policiji
Petković proveo 48 sati u policijifoto: Nemanja Nikolić

Prema nezaničnim informacijama, bivši fudbaler Nikola Petković napao je Nemanju Bjelicu zbog supruge od koje se košarkaš razvodi! Kako je Kurir pisao Bjelica i njegova supruga Mirjana rastali su se i u toku je brakorazvodna parnica, ali je ona navodno u međuvremenu otpočela vezu s bivšim fudbalerom.

- Nemanja i Mirjana Bjelica već neko vreme ne žive zajedno, nisu se još uvek razveli, ali je parnica u toku. Navodno, ona je u međuvremenu uplovila u vezu s bivšim fudbalerom Petkovićem, koji je uvrede i pretnje košarkašu u igraonici, u kojoj je bio s detetom koje ima iz braka s Mirjanom, zapravo izrekao zbog žene - otkriva izvor Kurira i dodaje da ne zna da li je u pitanju samo rivalitet ili dublji sukob između dvojice poznatih sportista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track