POVREĐENO SEDAM OSOBA, MEĐU NJIMA I DECA Automobil skroz uništen, zakucao se u traktor: Detalji teškog udes kod Kruševca (FOTO)
ilustracija, Foto: Instagram/192_rs

POVREĐENO SEDAM OSOBA, MEĐU NJIMA I DECA Automobil skroz uništen, zakucao se u traktor: Detalji teškog udes kod Kruševca (FOTO)

Crna Hronika -

U teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se sinoć dogodila oko 19.30 u Velikim Kupcima kod Kruševca, povređeno je pet odraslih osoba i dvoje dece.

Kako saznaje RTK iz pouzdanih izvora, prema prvim nepotvrđenim informacijama, za sada se kod svih povređenih radi o povredama koje nisu opasne po život.

U nezgodi su učestvovala dva putnička vozila i traktor sa manjom prikolicom, a do udesa je došlo na delu magistralnog puta Kruševac-Razbojna, kod skretanja za Sebečevac.

Prve informacije ukazuju da je automobil marke reno, pančevačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Ravni i u kome je pored vozača bio još jedan saputnik, udario u neosvetljenu prikolicu ispred sebe, koja je bila prikačena za traktor u kretanju u istom smeru.

Nakon toga došlo je do prelaska renoa u suprotnu traku i sudara sa automobilom marke pežo, aleksandrovačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Kruševca i u kome je pored vozača bila i jedna ženska osoba, kao i dvoje dece. Od siline udarca došlo je do prevrtanja renoa na krov.

Prema nezvaničnim informacijama, proverom na licu mesta kod vozača traktora ustanovljeno je stanje teške alkoholisanosti, dok kod vozača putničkih automobila nije nađeno prisustvo alkohola u organizmu.

Uviđaj lica mesta obavila je kruševačka Saobraćajna policija i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva, a povređeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Bolnicu. Na lice mesta su izašli i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

(Kurir.rs/RTK)

Bonus video:

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track