PREŽIVELA 20 OPERACIJA, A ONDA JE DOŠAO KOBNI DAN Maja odvezla snaju kući, svojoj se nije vratila! Njena sestra sve videla
Foto: Printscreen/Facebook

splet okolnosti ugasio mlad život

PREŽIVELA 20 OPERACIJA, A ONDA JE DOŠAO KOBNI DAN Maja odvezla snaju kući, svojoj se nije vratila! Njena sestra sve videla

Crna Hronika -

"Majo, kćeri moja najvoljenija, dušo moja, zenico moga oka. Dve godine prođe od kako te mama nije videla, dve godine bola, tuge, neverice, bola, raspadanja duše. Pitam se ćero sto mi ode, sto nas život razdvoji" - reči su Emine Maksimović, majke Marija Maksimović (30), devojke iz sela Mirosaljce kod Aranđelovca nastradala je u saobraćajnoj nesreći u mestu Venčani 2022. godine kada je na nju svojim vozilom naleteo karate trener D. M. (74), preživela je više od 20 operacija na licu.

"Bila si smisao mog života"

- Bila si smisao mog života, moja najveća sreća, ljubav i radost, moja zvezda vodilja. Znam da vidiš ove reči, da čitaš, da znaš sve. Znaš koliko puta ti je majka rekla, živim za tebe, volim te najviše na svetu. Bila si vesela moja devojčica, puna ljubavi za svakoga, da pomogneš svima, da oraspoložiš, živela za društvo, izlaske, druženja - napisala je neutešna majka.

Kako dalje navodi, ne može se rečima iskazati bol sa kojom živi dok ne sklopi oči.

- Živela si za decu svoga brata, gajila, vodila na more, brinula o njima i oni su bili smisao tvoga života. Ne može se rečima iskazati šta srce oseća, tu ljubav, bol sa kojom živim dok ne sklopim oci. Brinula sam ćero za tebe uvek, bdila nad tobom, zvala po sto puta da ti čujem glas. Svaki tren bez tebe je bio pretežak. Život je tako hteo, da odeš u jednom trenu, Bog samo takve bira i uzima sebi.. najlepši cvet u bašti. Sve si volela i bila najvoljenija od svih, znala si da pružiš ljubav i bezuslovno je daš svima. Bog samo zna zašto te uzeo i zašto moram ovoliko da patim. Ostala te majka tvoja željna - napisala je ona.

Marija Maksimović, Aranđelovac
foto: Printscreen/Facebook

Prema Emininim rečima, ona živi za susret sa svojom voljenom ćerkom.

- Neka Gospod da da počivaš među anđelima kakvih je puno u carstvu nebeskom, jer ti samo tamo pripadaš. Neka te čuva Sv. Bogorodica i uzme u svoje naručje dok mama ne dođe. Ja ću živeti za susret sa tobom, dok nas Gospod ne sjedini, živeti za Boga i tebe. Voli te tvoja majka svim srcem i dušom! Počivaj u miru anđele moj, tamo gde nema patnje, boli i nepravde. Tamo gde je jedina istinska sreća i radost u Gospodu! - zaključuje neutešna majka.

Teška životna priča nastradale Maje

Marijini prijatelji, naveli su ranije da je ona u životu preživela "golgotu", jer je rođena sa teškim deformitetom lica.

- Imala je preko 20 operacija na licu. Sve je to hrabro izdržala, borila se kao lavica. Uvek bila vedra i pozitivna. Beskrajno smo tužni što je na ovaj način nastradala - rekao je tada njen prijatelj.

Podsetimo, nesreća se dogodila u blizini Aranđelovca. Marija je bila sa sestrom u kolima kada su se ona pokvarila. Dok su stajale ispred svog vozila u kvaru, naišlo je drugo vozilo, udarilo u njihov auto, pa ih odbacio na njih.

- Nesreća se dogodila u 18.30 sati. Marijina sestra je lakše povređena. Vozaču D. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje - pisali su tada mediji.

Meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je karate trener D. M. posle udesa bio vidno potresen.

- Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su ranije prijatelji D. M. i dodali da devojke nisu nosile fluorescentne prsluke, niti su svoje vozilo u kvaru obeležile trouglom.

Kurir.rs/Blic

Preneo: B.V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track