BAHATI VOZAČ BEŽAO OD POLICIJE PA SE ZAKUCAO U MLADIĆE KOJI SU SE VRAĆALI IZ PROVODA: Jezivi detalji nesreće kod Aleksandrovca
Foto: screesnhot NNNRO

BAHATI VOZAČ BEŽAO OD POLICIJE PA SE ZAKUCAO U MLADIĆE KOJI SU SE VRAĆALI IZ PROVODA: Jezivi detalji nesreće kod Aleksandrovca

Crna Hronika -

Mladić (24) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Aleksandrovcu kada je u automobil u kom je bio sa još dvojicom prijatelja udario vozač koji je bežao od policije.

Nesreća se podsetimo, dogodila dva sata iza ponoći u naselju Vitkovo u Aleksandrovcu na magistralnom putu Aleksandrovac-Kruševac. U jezivom sudaru dva mladića su povređena

- Sumnja se da je do nesreće došlo u poteri bahatog vozača i policije. Naime, saobraćajna policija jurila je vozača koji se oglušio od njihovu naredbu da zaustavio vozilo, pa je u toj jurnjavi nakon dva, tri kilometra prilikom velike brzine direktno se zakucao u dva automobila - navodi Kurirov izvor i dodaje:

automobil potpuno smrskan
automobil potpuno smrskanfoto: screesnhot NNNRO

- Prvo se direktno zakucao u vozilo u kom su bila tri mladića, a potom se odbio i udario i u drugo vozilo u kom je vozač bio sam. Od siline udarca vozila su potpuno smrskana u prednjem delu.

Kako navodi naš sagovornik, scena je bila jeziva.

- Navodno, mladići su se kobne večeri vraćali iz provoda, a sumnja se da je i bahati vozač bio u provodu i da je navodno, malo više popio i nije želeo da stane na signalizaciju policije kako ne bi bio isključen iz saobraćaja i kažnjen, pa je dodao gas - navodi naš izvor i dodaje:

sudar bio jeziv
sudar bio jezivfoto: screesnhot NNNRO

- Putnici u vozilu u koji se vozač zakucao nisu mogli da izađu iz vozila. Naime, prilikom udara vrata nisu funkcionisala, ali pošto su policija, Hitna pomoć i vatrogasci došli u rekordnom roku počelo je izvlačenje putnika. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika, nažalost, mladić je na mestu preminuo usled zadobijenih povreda, dok su njegova dva prijatelja zadobila olakše telesne povrede i kolima Hitne pomoći su transportovani na bolničko lečenje.

Vozač u drugom vozilu u koji se zakucao bahati vozač takođe je zadobio povrede i on je transportovan u bolnicu. Uviđaj je trajao satima, a ova deonica puta bila je zatvorena za saobraćaj. Nakon uviđaja saobraćajnica je opet otvorena.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajna nesreće.

Bonus video:

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja