TURČIN MISLIO LAKO ĆE! Kleo se da nema ništa da prijavi kad mu je srpski carinik mahnuo da stane sa strane! A onda su ušli (FOTO)
Ilustracija, Foto: Carina Srbije

na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš

TURČIN MISLIO LAKO ĆE! Kleo se da nema ništa da prijavi kad mu je srpski carinik mahnuo da stane sa strane! A onda su ušli (FOTO)

Crna Hronika -

Službenici Carine Srbije, na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš, i u saradnji s policijom, sprečili su dva pokušaja krijumčarenja robe čija je ukupna vrednost procenjena na više od milion i po dinara.

Prvi slučaj je otkriven na graničnom prelazu Batrovci, kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen kamion, koji je iz Turske ka Nemačkoj prevozio plastične palete.

Carina, Zaplena
foto: Uprava Carina Srbije

Mada je vozač tvrdio da sem robe koju prevozi nema ništa drugo da prijavi, carinici su u tovarnom delu, među plastičnim paletama, pronašli više vakum kesa punih različite garderobe. Utvrđeno je da se radi o 113 muških i dečjih jakni, prsluka i dukserica, čija je vrednost procenjena na iznos od preko 1.200.000 dinara.

Carina, Zaplena
foto: Uprava Carina Srbije

U drugom slučaju, zabeleženom istog dana na ulaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, zaplenjena je firmirana odeća i obuća, otkrivena prilikom detaljne kontrole autobusa koji je prevozio putnike iz Nemačke ka Albaniji.

1 / 5 Foto: Uprava Carina Srbije

Kese sa muškim jaknama, džemperima i patikama, sa obeležjima robnih marki ''Boss'', ''Hermes'' i ''Karl Lagerfeld'', bile su sakrivene ispod zadnjeg reda sedišta u autobusu. Cene na etiketama svakog pojedinačnog artikla, ukazuju na autentičnost

Kurir.rs/SĐP

Bonus video:

00:43

Misle da su pametni! Na ovim mestima krijumčari kriju robu za šverc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track