IMATE ROK OD TRI DANA DA SPREMITE 200.000! Isplivao SNIMAK - Otmičari traže otkup od porodica žrtava kidnapovanih u Beogradu VIDEO
Oteti muškarac, Foto: Privatna Arhiva

ekskluzivno

IMATE ROK OD TRI DANA DA SPREMITE 200.000! Isplivao SNIMAK - Otmičari traže otkup od porodica žrtava kidnapovanih u Beogradu VIDEO

Crna Hronika -

Međunarodna banda otmičara koja je uhapšena u spektakularnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, od porodica otetih tražila je otkup od 200.000 i 100.000 evra putem video poziva!

Kurir je ekskluzivno došao u posed jednog od snimaka video poziva na kom se vidi kako od mladića kom oružje drže upereno u glavu traže da, najverotavnije od oca traži novac kako ga ne bi ubili.

00:27

FILMSKA OTMICA U BEOGRADU: Banda otmičara zatočila žrtve u kući, ruke im vezali lisicama, noge plastičnim uzicama!

Međunarodna kriminalna grupa otkrivena je i pohapšena na teritoriji prestonice.

- Otmica koja podseća na one iz američkih akcionih filmova dogodila se 10. februara u Mladenovu, a meta kidnapera su bila dvojica sirijskih državljana - otkrio je izvor Kurira.

Grupa otmičara, držala je dvojicu maldića u kući u odvojenim sobama.

- Ruke su im bile vezane lisicama a noge plastičnim uzicama. Tukli su ih drvenim palicama, pretili im smrću i tražili da njihove porodice do 13. februara dostave otkup ukoliko žele da ostanu živi - objasnio je naš sagovornik kako su po filmskom scenariju otmičari pokušavali da uzmu novac od porodica otetih.

Osumnjičeni otmičari su, kako je Kurir ekskluzivno objavio, uhapšeni u iznajmljenoj kući u kojoj su mučili otete ljude, a nakon saslušanja u tužilaštvu, sud im je odredio pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track