PIJAN PRETUKAO VANBRAČNU SUPRUGU NA NOVOM BEOGRADU: Tužilaštvo traži šest godina i tri meseca zatvora za nasilnika
Ilustracija, Foto: Printscreen/YouTube

optužnica

PIJAN PRETUKAO VANBRAČNU SUPRUGU NA NOVOM BEOGRADU: Tužilaštvo traži šest godina i tri meseca zatvora za nasilnika

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. zbog sumnje da je dana 06. februara na Novom Beogradu, pod uticajem alkohola, najpre vređao vanbračnu suprugu, a potom je tukao i naneo joj teške telesne povrede.

Kako se navodi, on se sumnjiči da joj je udarao šamare, zatim je pesnicom udario u levo rame i šutirao je po nogama i u predelu trtice.

- Oštećena je od siline udara pala na pod te je zadobila tešku telesnu povredu u vidu nagnječenja mekih tkiva poglavine, mekih tkiva oba ramena, traumatsko oštećenje gornje usne na unutrašnjoj strani usne duplje, nagnječenje mekih tkiva u predelu leve lopatice kao i prelom trtične kosti, čime je izvršio krivično delo nasilje u porodici - navodi se u saopštenju.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenom produži pritvor s obzirom da je isti ranije osuđivan i to između ostalog i zbog izvršenja krivičnih dela sa elementima nasilja, kao i da okrivljeni sa oštećenom živi u istom porodičnom domaćinstvu kao i da je krivično delo izvršio pod uticajem alkohola.

- Tužilaštvo je predložilo sudu i da nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenog oglasi krivim kao i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest godina i tri meseca kao i da mu izrekne meru Obaveznog lečenja alkoholičara - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track