OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE IZBODEN BOKSER SA KUBE! Sa Pazarcem se posvađao ZBOG PARKINGA, a ovaj pozvao SINOVE u pomoć
Foto: Printskrin/Instagram

pozadina

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE IZBODEN BOKSER SA KUBE! Sa Pazarcem se posvađao ZBOG PARKINGA, a ovaj pozvao SINOVE u pomoć

Crna Hronika -

Kubanski bokser Antonio Biset (34) lakše je povređen pre četri dana u Novom Pazaru nakon što su ga napala trojica muškaraca, inače sinovi čoveka (50) sa kojim se prethodno posvađao i potukao zbog parkinga.

Napada na Kubanca dogodio se 24. februara oko 20 sati u centru Novog Pazara.

povređenoi bokser
povređenoi bokserfoto: Printskrin/Instagram

- Sumnja se da je do sukoba došlo nakon svađe oko parkiranja. Navodno, Kubanac je usled svađe udario muškarca (50), a incident se ubrzo pretvorio u masovnu tuču, jer su trojica sinova ubrzo locirali i pronašli Kubanca, s kojim su se sukobili. Tukli su ga, a jedan od njih izvadio je nož i naneo lake telesne povrede bokseru - navodi Sandžak Danas i dodaje da je Kubancu sanirana povreda u pazarskoj Opštoj bolnici.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru vodi istragu o ovom napadu, a prvobitno su bila uhapšena njih trojica dok se za četvrtom osobom tragalo. Protiv njih su podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje.

Kubanski bokser Antonio Biset je postao popularan za kratko vreme u Srbiji, samim tim što se takmiči pod našom zastavom, a 2022. je podigao pehar na čuvenoj "Zlatnoj rukavici".

(Sandžak Danas)

Bonus video:

00:07

IZBO MLADIĆA (23) NA SPLAVU U BEOGRADU: Uhapšen muškarac zbog UBISTVA U POKUŠAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track