"NAJMLAĐA SESTRA SVAKOG DANA TRAŽI MAMU" Sin majke osmoro dece koja je nastradala u Surčinu NEUTEŠAN: Ne prihvatamo da je nema!
Foto: Kurir

"NAJMLAĐA SESTRA SVAKOG DANA TRAŽI MAMU" Sin majke osmoro dece koja je nastradala u Surčinu NEUTEŠAN: Ne prihvatamo da je nema!

Crna Hronika -

"Prošlo je godinu dana otkako je moja mama nastradala ispred kuće, mi se još uvek nismo oporavili. Najmlađa sestra svakoga dana traži majku, ne može da prihvati da je više nema. Nas je osmoro, svi smo slomljeni, ali njoj je najteže"c - reči su neutešnog sina nastradale Svetlane (54) i teško povređenog Nikole koje je krajem februara prošle godine udario vozač džipa sa 1,55 promila alkohola u krvi u Surčinu.

- Ko zna šta će se tu tek izdešavati, a mi samo želimo pravdu. Mi želimo da ubica naše majke odgovara, bar će nam na neki način biti lakše. Nije došao ni saučešće da izjavi, da vidi kako je naš otac kojeg je takođe, zamalo ubio - navodi skrhan sin.

Surčin, Nikola Đokić, saobraćajna nesreća, Svetlana Kovačević
foto: Kurir.rs

Ističe i da se Svetlana svih ovih godina trudila da bude uvek uz decu, te da ih je neizmerno volela.

- Ubio je majku osmoro dece, a ponaša se kao da je zgazio kera. Čoveku zgaziš kuče, pa odeš da pitaš kako je? - rekao je on.

Podsetimo, V.D. se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, jer je prema optužnici vozeći džip sa 1,55 promila alkohola u krvi udario dvoje ljudi koji su se kretali uz desnu ivicu kolovoza i naneo im teške telesne povrede.

Svetlana je od njih tri dana kasnije preminula u bolnici, a suprug je preživeo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track