GRADONAČELNIK NOVOG SADA POSLE NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE ZA KURIR TELEVIZIJU! Da li sekte stoje iza UBISTAVA I SAMOUBISTAVA?
Foto: Beta/Milan Obradović

redakcija

GRADONAČELNIK NOVOG SADA POSLE NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE ZA KURIR TELEVIZIJU! Da li sekte stoje iza UBISTAVA I SAMOUBISTAVA?

Crna Hronika -

Najnoviji, jezivi detalji iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove dece u Novom Sadu lede krv u žilama. Nezvanično, u stanu u kojem su živeli su pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Prema nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom proverava ove navode.

Da li je pozadina višestrukog ubistva i samoubistva ritual, ali i kakav je psihološki profil osobe koje se učlane u sekte pričamo od 8.00 časova u emisiji Redakcija na Kurir televiziji.

Gosti voditeljke Redakcije Olje Lazarević biće Slađan Mijaljević, sektolog i Snežana Repac, psiholog. U program se uživo uključuje i graodnačelnik Novog Sada Milan Đurić.

Kurir.rs

Bonus video:

01:58

JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG ČLANA SEKTE CRNA RUŽA: Crna misa bila je na groblju, uz mantranje, molitve Luciferu i ISPIJANJE KRVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track