SUĐENJE POLICAJCIMA ODLOŽENO PETI PUT: Jedan se razboleo, dvojica otkazala punomoćja advokatima OBRATIO IM SE SUDIJA
Inspektori, Foto: Zorana Jevtić

viši sud u beogradu

SUĐENJE POLICAJCIMA ODLOŽENO PETI PUT: Jedan se razboleo, dvojica otkazala punomoćja advokatima OBRATIO IM SE SUDIJA

Crna Hronika -

Početak suđenja inspektorima Milanu Isakovu, Milošu Kneževicu i Milošu Vešovicu, optuženim za zloupotrebu službenog položaja i zlostavljanje i mučenje, odložen je danas pred Višim sudom u Beogradu po peti put, pošto se Knežević nije pojavio u sudnici zbog bolesti. Suđenja su do sada odlaganja i zbog bolesti Vešovića i Isakovića, a naredno je zakazano za 4. april.

- Početak suđenja odložen je po peti put i sudija je rekao da je takvo ponašanje nedopustivo i da ukoliko misle da im suđenje neće početi i završiti se zbog takve taktike, to neće proći. Osim što se optuženi Knežević nije pojavio, druga dvojica optuženih, Vešović i Isaković otkazala su jutros punomoćja svojim braniocima, zbog čega ih je sudija upozorio i da će ukoliko se ovako nastavi "primeniti druge mere za obezbeđivanje njihovog prisustva na suđenju" - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, inspektori Knežević, Isakov i Vešović optuženi su da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja i zlostavljanje i mučenje, dok se Vešoviću na teret stavlja i nanošenje teške telesne povrede.

Oni se sumnjiče da su 28. septembra 2022. našli sa oštećenim B. H. i M. M. zbog toga što je Isakovu trebalo da vrate tri nargile, koje im je dao na korišćenje uz novčanu naknadu, ali da su ih posle prepirke inpektori legitimisali, vezali lisicama i tukli rukama i nogama.

.

Bonus video:

09:23

TURCI SU SRBE NABIJALI NA KOLAC, ALI OD OVE SPRAVE ZA MUČENJE SU SE VIŠE PLAŠILI! Kreativnost monstruma prevazilazi sve granice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track