PIJAN TUKAO ŽENU, ZADAO JOJ 30 UDARACA PRED MALOLETNIM DETETOM: Optužen nasilnik sa Novog Beograda, evo koja kazna mu preti
Foto: Profimedia/Ilustracija

Treće osnovno javno tužilastvo

PIJAN TUKAO ŽENU, ZADAO JOJ 30 UDARACA PRED MALOLETNIM DETETOM: Optužen nasilnik sa Novog Beograda, evo koja kazna mu preti

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je podiglo optužnicu protiv V.S.(59) zbog postojanja opravdane sumnje da je 4. februara ove godine u Novom Beogradu izvršio krivično delo Nasilje u porodici.

- On je u alkoholisanom stanju, od 1,71 promila alkohola u krvi, primenom nasilja i bezobzilnim ponašanjem, u prisustvu zajedničkog maloletnog deteta, ugrozio spokojstvo i telesni integritet člana svoje porodice, svoje supruge, tako što joj je zadao oko 30 udaraca obema rukama po glavi i telu - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Žena je tada zadobila ozbiljne povrede gavle i šaka, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo nadležnom sudu da optuženog oglasi krivim te da mu izrekne uslovnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva meseca.

- Predlog je da se istovremeno odredi da se ovako određena kazna zatvora neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja četiri godine ne izvrši novo krivično delo te je predložilo i da sud okrivljenom izrekne meru Obavezno lečenje alkoholičara - navodi se.

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track