UBIJENI DEČAK IMAO ČAK 37 UBODA NOŽEM: Strašni detalji ubistva koje je POTRESLO SRBIJU, roditeljima se javilo 13 svedoka
Foto: Kurir/M.S., Privatna arhiva

UBIJENI DEČAK IMAO ČAK 37 UBODA NOŽEM: Strašni detalji ubistva koje je POTRESLO SRBIJU, roditeljima se javilo 13 svedoka

Crna Hronika -

Andrej Simić (13), nevino stradali dečak iz Niške Banje koga je ubio vršnjak M.M. 5. oktobra prošle godine, imao je čak 37 uboda nožem po telu, saznajemo u advokatskoj kancelariji Knježević koja zastupa roditelje ožalošćene porodice.

Do sada protiv roditelja M.M. nije pokrenuta nikakva mera odgovornosti.

Roditeljima preminulog Andreja se javilo čak 13 svedoka koji žele da posvedoče da je M.M. bio nasilan, ali da zbog toga nije niko reagovao. Ukoliko dođe do preduzimanja neke mere, njih trinaestoro će imati svoju reč u Osnovnom sudu gde bi postupak trebalo da se vodi.

Maja Knežević. član advokatskog tima koji zastupa porodicu Simić rekla je danas da će tih trinaestoro svedoka predložiti sudu.

- Njihovi iskazi dokazaće da su roditelji tog dečaka grubo zanemarivali znakove koje je maloletnik pokazivao. Posvedočiće da je ispoljavao čudno ponašanje prema drugoj deci, da ih je i ranije napadao, da je jednom detetu stavljao nož pod grlo a drugom na stomak te da su to njegovi roditelji sve znali a da ništa nisu učinili. Nadamo se da će nakon toga slučaj krenuti "s mrtve tačke" - rekla je ona.

Deo tima je i advokat Saša Knežević koji se nada da se ovaj slučaj neće zanemariti kao i samo dete koje je oduzelo život svom vršnjaku.

- U Beogradu se slučajevi iz “Ribnikara” i Dubone privode kraju iako nije urađeno veštačenje ni za izvršioce tih zločina. Iz tog razloga ne razumem kako u slučaju Andrejevog ubistva koji je po mnogo čemu sličan onome što se desilo u “Ribnikaru”, se za sada ništa ne dešava - rekao je Knežević.

Andrej je tog 5. oktobra otišao kod M.M. i trebali su da odu u školu, ali na tom sastanku su trebala da budu još dva dečaka, a koji nisu došli. Roditelji Andreja Simića se nadaju da slučaj neće ostati nerazotkriven i zaboravljen.

Kurir.rs/M.S.

Bonus video:

00:13

Mesto nesreće gde je stradao dečak u Vranju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track