ĆERKE VRIŠTALE, PAS LAJAO CELU NOĆ, NISMO OKA SKLOPILI Progovorile komšije o porodici iz Novog Sada: Zbog ovog im NIŠTA NIJE JASNO
Foto: Nemanja Nikolić

novi detalji

ĆERKE VRIŠTALE, PAS LAJAO CELU NOĆ, NISMO OKA SKLOPILI Progovorile komšije o porodici iz Novog Sada: Zbog ovog im NIŠTA NIJE JASNO

Crna Hronika -

U Novosadskom naselju Klisa u porodičnoj kući juče je ubijena Gordana T. kojoj je presudio suprug Nikola tako što joj je naneo povrede glave električnom bušilicom, a kako saznajemo na licu mesta komšije su u šoku zbog ovog zločina jer, kako kažu, supružnici nikada jedno drugom nisu uputili ni ružnu reč.

- Poznajem ih 30 godina skoro. Nikola je prvi u naselju ovde sagradio kuću, vredan i radan čovek - kažem nam komšija i dodaje:

Novi Sad, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

- Sa njim sam redovno išao na pecanje, video sam Gocu juče, sve je bilo normalno i onda smo popodne saznali šta se desilo… Celu noć nismo spavali, što od šoka što od laveža njihovog psa koji je bio užasno iznemiren.

Prema njegovim rečima Nikola je bio uspešan u svom poslu, prodavanju mamaca za pecanje i voleo je to da radi, a ponekad bi i Gordana išla sa njim.

- Nikada jedno drugome nisu rekli ni jednu ružnu reč, nikad svađa, ma ništa. Ćerke su im dobre, jedna radi, jedna studira, uvek putovale, srećne, situirane, ma nikakav problem. Zato mi ništa nije jasno, ne mogu sebi da dođem. Celu noć oka nismo sklopili - kaže komšija.

Novi Sad, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

Jedna komšinica ispričala je za Kurir da je juče bilo sve užasno u ulici.

- Takva me jeza prolazila od svega, bilo je užasno. Devojke kad su došle vrištale su i plakale, pas užasno lajao, čak je od nemira jednog inspektora ugrizao za ruku - kaže ona i dodaje:

- One su sad kod svoje tetke sa majčine strane, ne mogu prosto da budu ovde zbog uviđaja, a i teško im je mnogo. Nikola ima sestru koja je sinoć došla ovde, ali su je oterali…

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Kako saznajemo, Nikola je potpuno stabilno, svestan šta je učinio i sutra bi već trebalo da bude ispitan u tužilaštvu.

Bonus video:

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja