NOVOSAĐANIN PARKIRAO PRED KUĆOM, UJUTRU GA NAŠAO ZAPALJENOG U DUNAVU Sumnja se da je njime izvršeno krivično delo?! Istraga u toku
Foto: Petar Aleksić

NOVOSAĐANIN PARKIRAO PRED KUĆOM, UJUTRU GA NAŠAO ZAPALJENOG U DUNAVU Sumnja se da je njime izvršeno krivično delo?! Istraga u toku

Crna Hronika -

Jutros je u Petrovaradinu u naselju Ribnjak pronađeno vozilo Ford Fiesta registarskih oznaka SM, koje je zapaljeno i gurnuto nizbrdo ka Dunavu.

Kako se saznaje iz dobro obaveštenog izvora, automobil je namerno zapaljen, a otkriveno je da pripada ženi iz Sremske Mitrovice, te da ga u poslednje koristi njen sin.

Prema saznanjima, sin vlasnice je rekao da je sinoć parkirao automobil ispred kuće i da preptpostvalja da je u toku noći isti otuđen. On nije primetio da automobila nema, sve dok ga jutros nije kontaktirala policija.

Sagovornik kaže da uvek postoji mogućnost da je neko ukrao vozilo i sa njim počinio neko krivično delo, ali da za sada nije otkriveno krivično delo koje se može dovesti u vezu sa ovom paljevinom.

Forenzika je obavila uviđaj na licu mesta gde je automobil pronađen i izuzeti su svi tragovi.

Istraga je u toku. Iz PU Novi Sad dobili smo potvrdu da je automobil izgoreo, ali u cilju istrage ne mogu da nam daju više detalja.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:15

Zapaljen kombi posle Večitog derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track