NIŠKI PEKAR NIJE NARUČIO UBISTVO BABA TETKE: Izašao iz pritvora, prijatelj otkriva: VEŽBAO JE UM I TELO DA PREVAZIĐE SVE
Ilustracija, Foto: Printscreen Google Maps, Shutterstock

dokazao da je nevin

NIŠKI PEKAR NIJE NARUČIO UBISTVO BABA TETKE: Izašao iz pritvora, prijatelj otkriva: VEŽBAO JE UM I TELO DA PREVAZIĐE SVE

Crna Hronika -

Mladi niški pekar Ilija S.(20) oslobođen je svake odgovornosti da je naručio ubistvo svoje rođake iz Beograda kako navodno s njom ne bi delio kuću i imanje u Nišu. On je nakon mesec i po dana u pritvoru došao kući, a njegov nekadašnji radnik D.S.(39) će se teretiti za iznudu odnosno ucenu, saznaje Kurir.

Ova priča je početkom februara mnoge zaiteresovala u Nišu jer je saopšteno iz policije da je I.S. naručio ubistvo tetke od svog bivšeg radnika iz pekara D. S.

Zadar, sud, pravda
foto: Printscreen Google Maps, Shutterstock

Majka pekara Ilije, tada je za Kurir ispričala da to nije istina, a sada se to i dokazalo, pošto je Osnovno javno tužilaštvu u Nišu odbacilo postupak protiv Ilije S.

- Ilija je imao udarac za udarcem u životu, ali u pritvoru je vežbao i um i telo da prevaziđe sve nedaće. Pravda je ipak pobedila. On je upao u neku "rupu“ s tim čovekom koji ga je ucenjivao. Taj čovek je radio kod njega u pekari i kada mu je umro otac, Ilija je preuzeo sve. Onda se zbio taj dopis sa ostavinom kuće i Ilija se požalio njemu. Ovaj ga je navavukao kod sebe i snimao razgovor u kome ga navodi na ubistvo. I na snimku se čuje kako Ilija kaže da to nije hrišćanski, da nije po Bibliji oduzeti život bilo kome, ovaj je ipak jednog dana došao ispred pekare i tražio novac od Ilije uz pretnju da će ga prijaviti policij - ispričao je prijatelj Ilije S.

Sama ideja o ubistvu rođake, koja je tetka Ilijnog oca, čulo se na saslušanju, je bespredmetna jer baka ima potomke odnosno Ilijine rođake tako da bi s njom ili bez nje taj pravni proces počeo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track