GNUSNA ODBRANA INSTRUKTORA JAHANJA! Terete ga da je silovao učenice, a on šokirao u sudu: POLJUBIO SAM JE... DA JE STIMULIŠEM
Foto: Printscreen/Instagram

viši sud u beogradu

GNUSNA ODBRANA INSTRUKTORA JAHANJA! Terete ga da je silovao učenice, a on šokirao u sudu: POLJUBIO SAM JE... DA JE STIMULIŠEM

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje instruktoru jahanja Milošu Đ. koji se tereti da je seksualno zlostavljao i silovao polaznice svoje škole, od kojih su neke bile maloletne, a ročište je prošlo u napetoj atmosferi jer se okrivljeni sramno branio nakon svedočenja njegove poslednje žrtve!

Naime, instruktor jahanja optužen da je izvršio krivična dela - silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela. Sve od 2010. do 2021. godine.

okrivljeni instruktor jahanja
okrivljeni instruktor jahanjafoto: Printscreen/Instagram, Kurir.rs/J.M

Oštećena devojka, koja je tek pre sedam dana postala punoletna svedočila je isto kao i ostale žrtve iz posebne prostorije, gde je detaljno opisala kroz koje neprijatnosti i stresne situacije je prošla u školi jahanja od kada je u decembru 2020. došla u konjički klub. Nakon njenog svedečenja za reč se javio i okrivljeni Miloš Đ. koji je sedeći u invalidskim kolicima bio veoma neprijatan kada je govorio o oštećenoj, a nije se libio ni da je izvređa.

- Sve što je rekla nije tačno! Pa šta sam ja išao redom dok su one sedlale konje i hvatao iz za zadnjicu. Dogodila se situacija da je pala sa konja, tada sam je pitao da li želi da ponovi opet istu vežbu, rekla je da hoće. Prišao sam joj, uhvatio je za kacigu i poljubio u kaiš od kacige, kako bih je stimulisao da što bolje odradi vežbu. Ponovila je opet istu vežbu, ali je posle nekoliko metara pala. Tada sam je oterao. Rekao sam joj da više ne treba da jaše - rekao je iznervirano Miloš Đ. a potom dodao:

okrivljeni instruktor jahanja miloš đ.
okrivljeni instruktor jahanja miloš đ.foto: Printscreen/Instagram

- Nisam je poljubio kao što tvrdi! Dodao bi da ona nije imala pojma da jaše, to što tvrdi da je dobro jahala, laže. Njoj možeš da crtaš, ali ne vredi. Ne zna da jaše. Neka me pogleda u oči - povikao je okrivljeni gledajući ka televizoru na kome se preko video linka svedočila oštećena iz posebne prostorije.

Sudija je ovu situaciju smirila i opomenula okrivljenog. Takođe, sudija je odbila i niz pitanja njegovog branioca za koje je smatrala da nisu na mestu i da su neprimereni.

Oštećena je detaljno opisala da je u klub došla krajem 2020. kada je imala 14 godina, takođe je dodala da su sve polaznice škole dobijale neumesne komentare od okrivljenog, ali da su ih one gledale kao "normalne" s obzirom da je Miloš Đ. sa njima stvarao odnos zaštitnika, tačnije ophodio se prema njima kao deda. Često je znao da ih svakodnevnim pitanjima "da li su jele, kako je u školi", kod njih probudi osećaj zaštitnika, a iz njene pozicije sada joj to deluje manipulatorski.

okrivljeni instruktor jahanja
okrivljeni instruktor jahanjafoto: Instagram

Takođe, opisala je da je prvi put zagrlio u njegovoj sobi koja se nalazi u prostorijama konjičkog kluba, a potom da je poljubio nakon jednog treninga. Nakon neprijatnih situacija oštećena je otišla iz kluba, da bi potom vratila zbog ljubavi prema tim životinjama.

Na sledećem ročištu koje je zakazano za 8.maj trebalo bi da svedoči suvlasnik kluba Marina Gunjača, kao i devojka O. M. koja je prema navodima oštećenih devojaka živela zajedno sa okrivljenim u sobi koja se nalazi u okviru pomoćnih prostorija konjičkog kluba.

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track