KRVAV ULETEO U AMBULANTU, ZA NJIM I NAPADAČ! Detalji ubadanja u Obrenovcu: Svađa eksalirala, policija uhapsila osumnjičenog
Foto: Damir Dervišagić

KRVAV ULETEO U AMBULANTU, ZA NJIM I NAPADAČ! Detalji ubadanja u Obrenovcu: Svađa eksalirala, policija uhapsila osumnjičenog

Crna Hronika -

Večeras se u Obrenovcu dogodio ozbiljan incident i to nakon što je muškarac R.V. (58) krvav i povređen ušetao u ambulantu lokalne Hitne pomoći!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, medicinska sestra je pregledala krvavog muškarca, a zatim po ustaljenoj proceduri pozvala policiju i prijavila ceo slučaj.

- Policajci su zatim došli do prostorija ambulante i tamo zatekli povređenog, ali i osumnjičenog Z.T. (63). Oni su obavili razgovor sa njim i utvrdili da su se on i njegov poznanik posvađali u blizini jedne pumpe u centru Obrenovca - kaže dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, nakon razmenjenih psovki, Z.T. je navodno izvadio oštar predmet, nalik na nož i njime R.V. posekao po ruci.

- Prilikom pretresa osumnjičenog muškarca nađena je grickalica, a Z.T. je izjavio da je sa njom slučajno povredio poznanika - dodaje on.

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:26

UŽAS U ZEMUNU: Muškarac ubio ženu pa sebe posekao po vratu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja