TUGA! PREMINUO MOTOCIKLISTA POVREĐEN U DŽORDŽA VAŠINGTONA: Aleksandar se lavovski borio, imao je više operacija, ali nije izdržao
Mesto nesreće, Foto: Privatna Arhiva

kurir saznaje

TUGA! PREMINUO MOTOCIKLISTA POVREĐEN U DŽORDŽA VAŠINGTONA: Aleksandar se lavovski borio, imao je više operacija, ali nije izdržao

Crna Hronika -

Aleksandar Karalić (31), mladić koji je 14. marta ove godine doživeo saobraćajnu nesreću u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, nažalost, podlegao je povredama posle teške borbe lekara i brojnih operacija.

Tužne vesti potvrdio je za Kurir Aleksandrov otac, nakon čega je obavestio da će se porodica i bliski ljudi od mladića oprostiti u subotu na Centralnom groblju.

- Sa neizmernom tugom javljam vam da je Aleksandar juče preminuo - rekao nam je Nenad, otac pokojnog mladića.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: Kurir

Podsetimo, pre sedam dana sudarili su se automobil "škoda" i motor kojim je upravljao Aleksandar. On je odmah prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Nakon višesatnih operacija, smešten je u šok-sobi, a s obzirom na povrede, imao je niz operacija, koje nažalost, nije preživeo.

Njegov otac Nebojša je tada za Kurir ispričao da su posle udesa bile užasne scene u Ulici Džorža Vašingtona.

Aleksandar Karalić
Aleksandar Karalić foto: Privatna Arhiva

- Delovi motora rasuti svuda po putu. Taj mladić je, koliko sam shvatio, "škodom" išao desnom trakom, a Aleksandar na motoru levom, kada je N. A. iz nepoznatih razloga, iznenada počeo da pravi polukružne pokrete - rekao je otac preminulog Aleksandra i dodao da je njegov sin leteo 20 metara posle udarca, a da mu se motor raspao.

Otac je dodao i da je njegov sin imao na sebi zaštitnu opremu.

Bonus video:

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja