NAJNOVIJI DETALJI IZ BANJSKOG POLJA: Telo UBIJENE Danke Ilić najverovatnije na deponiji na starom Banjskom putu
Foto: Kurir televizija

slučaj danke ilić

NAJNOVIJI DETALJI IZ BANJSKOG POLJA: Telo UBIJENE Danke Ilić najverovatnije na deponiji na starom Banjskom putu

Crna Hronika -

Novinarka Kurira Slađana Nedeljković saopštila je sa terena najnovije vesti o slučaju Danke Ilić.

- Nezvanično, devojčicu je udarilo vozilo javno komunalnog vodovoda, a dvojica radnika osumljičena su za njenu smrt. Rekli da su nakon što su udarili devojčicu bacili telo na deponiju nedaleko od starog Banjskog puta. Još nema zvaničnih inofrmacija ali sve nas je potresla ova vest - saopštila je Nedeljković i dodala:

Danka Ilić, deponija, Bor, Banjsko Polje
foto: Nemanja Nikolić

Ovo je deseti dan potrage. Sve vreme smo pratili situaciju na Banjskom polju. Tokom jučerašnjeg dana i psi tragači i pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova bili su veoma aktivni. Tu je i pretraga forenzike, uzimala se zemlja sa pašnjaka gde je mala devojčica poslednji put viđena ne bi li se našli neki tragovi. U toku je dovođenje osumnjičenih do mesta gde se pretpostavlja da se nalazi telo devojčice.

- Građani sve vreme pitaju da li je to zaista istina. Niko ne može da veruje. Ovde je prilično mirno. Ovu vest su preneli mediji širom regiona i Evrope. Svima nam je teško što ovako tužnu vest moramo da prenesemo - rekla je reporterka Kurira.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:07

NOVINAR UGLEDNOG AUSTRIJSKOG LISTA DIREKTNO IZ BEČA ZA KURIR: Pokušavali smo da stupimo u kontakt sa policijom, ali nismo uspeli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track