ŠTA SE KRIJE IZA OVIH VRATA? POLICIJA U POTRAZI ZA DANKOM PREVRNULA NEBO I ZEMLJU: Forenzički dokazi hitno doneti u Bor (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

ŠTA SE KRIJE IZA OVIH VRATA? POLICIJA U POTRAZI ZA DANKOM PREVRNULA NEBO I ZEMLJU: Forenzički dokazi hitno doneti u Bor (VIDEO)

Crna Hronika -

Višesatna pretraga za telom Danke Ilić (2) u selu Zlot i dalje je u toku.

Forenzičari i policija pretražili su dvorište i objekte komšinice Dragice Šuji koja u pomenutom selu ima kuću, a onda potom i dvorište osumnjičenog Dejana Dragijevića i njegove porodice.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Kombinirka je radila satima, a pored vatrogasaca spasilaca, na licu mesta je i inspektor zajedno sa osumnjičenim, najverovatnije bratom Dejana Dragijevića, koji se sumnjiči da je ubio malu Danku.

Tačna lokacija gde je policija dovela osumljičenog

- Ovo je seoski rezervoar za vodu, ali to je zaključano, sumnjamo da su I ovi osumnjičeni mogli da dođu do toga, usput smo sreli policiju kako se vraćaju iz tog pravca, očigledno ni tu nisu našli ništa - rekla nam jedna meštanka koju smo zatekli upravo na ovom putu gde se nalaze plava vrata.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Inspektori su u međuvremenu sa dokazima u kesama došli u PU Bor, u nadi da će ih ono što su pronašli dovesti do mesta gde se nalazi telo devojčice.

01:15

Inspektori dosli sa dokazima u kesama u PU Bor

Jedan od inspektora nosi kese, braon boje identične onima za uzorke koje Forenzika inače koristi.

Takođe, u PU Bor vraćene su i lopate u kesama.

Kurir.rs/S.N./Tatjana Vasiljević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track