OVO JE POSLEDNJA LOKACIJA NA KOJU JE PREMINULI DALIBOR VODIO POLICIJU: Prilaz bio blokiran, Dankino telo tražili u šiblju
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

zadržali se sat vremena

OVO JE POSLEDNJA LOKACIJA NA KOJU JE PREMINULI DALIBOR VODIO POLICIJU: Prilaz bio blokiran, Dankino telo tražili u šiblju

Crna Hronika -

Dalibor Dragijević (40) preminuo je tokom jučerašnjeg dana u Policijskoj upravi u Boru, gde se nalazio zbog sumnje da je pomogao bratu Dejanu Dragijeviću da se otarasi tela male Danke Ilić (2). Dalibor Dragijević se u pritvoru nalazio od petka ujutru gde je dao izjavu u policiji zbog sumnje da je pomagao bratu Dejanu.

Tom prilikom, on je priznao da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50) da se otarasi tela ubijene Danke Ilić.

Pored njega, zbog istog dela u policiji je zadržan i otac, Rade Dragijević, koji je priveden tokom subote zbog sumnje da je pomagao sinovima da se otarase tela male Danke Ilić.

Danka Ilić, Radoslav Dragijević, Dejan Dragijević
foto: Nemanja Nikolić, Facebook

Ubica vođen na nekoliko lokacija unutar sela Zlot

Tokom subote, Dalibor je od strane policije vođen na više lokacija unutar sela Zlot.

Poslednja na kojoj je boravio je bila jedna od crpnih stanica u ataru mesta. Tom prilikom Dalibor je policiju odveo do crpne stanice u ataru sela Zlot gde se zadržao na terenu oko sat vremena. Prolaz do te lokacije bio je blokiran i nije bio moguć pristup novinarima tokom postupka.

Zlot
foto: screenshot

Sama lokacija je obrasla šibljem i nalazi se na uzvišenju iznad kolskog puta koji vodi u atar Zlota.

U neposrednoj blizini nalazi se i stambena zona u kojoj živi nekoliko porodica.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Za sada nije poznato šta je pokojni Dalibor Dragijević rekao inspektorima MUP-a prilikom izlaska na teren.

Takođe, tokom subote, i majka optuženih je sa inspektorima MUP-a Srbije išla na nekoliko lokacija na kojima se trgalo za telom Danke Ilić. Ona je kasnije tokom dana, dovedena u porodičnu kuću, gde je juče saznala da joj je sin preminuo.

Svetlana Dragijević
Svetlana Dragijevićfoto: Nemanja Nikolić

Šta znamo o Daliboru Dragijeviću

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva dvogodišnje Danke Ilić pomogao rođenom bratu Dejanu Dragijeviću (50) koji se sumnjiči za teško ubistvo devojčice, preminuo je juče ujutru u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je juče trebalo da bude saslušan, kao i njegov otac Rade Dragijević, zbog sumnje da su pomogli Dejanu Dragijeviću da premesti telo ubijene devojčice.

Zajačar, Tužilaštvo, Tuzilastvo u Zajačaru
foto: Nemanja Nikolić

Otkriven uzrok smrti

Kako je Kurir prvi pisao na osnovu nezvaničnih saznanja, Dalibor Dragijević je umro od infarkta. Takođe podsetimo, Dalibor Dragijević priznao je juče da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke.

Kako se saznaje, on je policiju vodio na više lokacija tokom prekjučerašnjeg dana ali ni na jednoj nije nađeno telo. Navodno, vodio je policajce na čak 20 lokacija.

Određen pritvor ocu ubice

Radetu Dragijeviću, ocu Dejana Dragijevića, osumnjičenom za ubistvo male Danke Ilić, određen je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Rade Dragijević se branio se ćutanjem u tužilaštvu. Rade je, po savetu advokata, odlučio da ne odgovara na pitanja tužioca, što po zakonu ima pravo.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

02:34

MISLIM DA JE TELO IPAK SKRIVENO Sudski veštak: Pitanje šta će obdukcija pokazati, a ako je na otvorenom postoji i OVA MOGUĆNOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja