PACIJENTKINJA PRIJAVILA DA JE ZADOBILA TEŠKE POVREDE LASEROM NA PRIVATNOJ KLINICI: Tužilaštvo ispituje slučaj nesavesnog lečenja!
Ilustracija, Foto: Nemanja Pančić

prvo osnovno javno tužilaštvo

PACIJENTKINJA PRIJAVILA DA JE ZADOBILA TEŠKE POVREDE LASEROM NA PRIVATNOJ KLINICI: Tužilaštvo ispituje slučaj nesavesnog lečenja!

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi podnetoj od strane punomoćnika oštećene, protiv V.P. vlasnice Specijalističke lekarske ordinacije i Ž.M. zaposlenog u navedenoj ordinaciji zbog krivičnog dela Nesavesno pružanje lekarske pomoći.

- Naloženo je Odeljenju za suzbijanje privrednog kriminala beogradske policije da obavi razgovor sa prijavljenim licima imajući u vidu da je u krivičnoj prijavi navedeno da je oštećena A.I. nakon pregleda i rutinske inervencije laserom „Plazma CO2“, došlo do komplikacija usled kojih je zadobila teške telesne povrede – deformitet stopala koji je morao biti saniran hirurškom operacijom celog levog stopala oštećene - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon prikupaljanja potrebnih obaveštenja i prikupljanja materijalnih dokaza, javni tužilac će preduzeti sve neophodne radnje radi utvrđivanja potpunog i pravilnog činjeničnog stanja.

Bonus video:

00:10

KURIR NA LICU MESTA: Pogledajte kako je nadrilekarka Olgica došla kući (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track