SUVOZAČ POGINUO, POLICIJA TRAGA ZA VOZAČEM! Teška saobraćajna nesreća u Svilajncu: Izgubio kontrolu nad vozilom pa sleteo sa puta
Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

SUVOZAČ POGINUO, POLICIJA TRAGA ZA VOZAČEM! Teška saobraćajna nesreća u Svilajncu: Izgubio kontrolu nad vozilom pa sleteo sa puta

Crna Hronika -

Suvozač automobila marke "alfa romeo" D.M. (23) preminuo je u bolnici od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Svilajncu.

Policija traga za vozačem automobila koji je napustio mesto nezgode pre njihovog dolaska.

Kako se nezvanično saznaje saobraćajna nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata u selu Bobovo kod Svilajnca.

- Povređenog D.M. našao je meštanin koji je obavestio Hitnu pomoć i policiju. On je video povređenog mladića koji je bez svesti bio naslonjen na vozilo. Verovatno je uspeo da izađe sam i tu se onesvestio. Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja je teško povređenog mladića odmah prevezla u bolnicu. Nažalost nakon nekoliko sati borbe lekara da ga spasu on je preminuo - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da se sumnja da je i vozač povređen, ali da je pobegao ubrzo nakon nezgode.

- Pretpostavlja se da se nesreća dogodila tako što je vozač automobil "alfa romeo", koji se kretao iz Petrovca ka Svilajncu, izgubio kontrolu nad vozilom izleteo sa puta, udaio u ogradu a potom i u betonsku banderu koja je na drugoj strani puta. Ko zna koliko su brzo išli kada se automobil, kako se pretpostavlja, kao ping pong loptica odbijao o betonski zid i banderu - objašanjava sagovornik koji ističe da se danas po danu tragovi jezive saobraćajke bolje vide.

Prema saznanjima policija je identifikovala vozača i za njim je raspisana potraga.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track