MAJKA UBICE DANKE ILIĆ VIDELA MUŽA SA LISICAMA NA RUKAMA: Policija ga uvela na sporedni ulaz, ovako su reagovali kad su se sreli
Foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić

MAJKA UBICE DANKE ILIĆ VIDELA MUŽA SA LISICAMA NA RUKAMA: Policija ga uvela na sporedni ulaz, ovako su reagovali kad su se sreli

Crna Hronika -

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića iz Zlota koji je osumnijičen za ubistvo male Danke Ilić nakon samo pola sata napustila zgradu tužilaštva u Zaječaru gde kao privilegovani svedok nije dala izjavu.

Kako se saznaje, Svetlana je u stanici srela svog muža Radoslava i zagrlili su se. On se i dalje brani ćutanjem, a policija ga je sprovela kroz sporedni ulaz kako ga mediji ne bi fotografisali.

- Svedok Svetlana Dragijević je privilegovan svedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svedoči - rekao je advokat Nebojša Živanović.

Danku udarili kolima pa je usmrtili na svirep način

Podsetimo, mala Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila.

Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu.

Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

04:07

Mladen Radulović tvrdi: Zbog čega osumnjičeni ne sarađuju sa policijom?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track