OTKRIVENO KAKO JE NASTRADALA SRPKINJA U ŠVAJCARSKOJ: Kristina preminula u nesreći sa vozom, iz Srbije otišla pre 2 meseca!
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

OTKRIVENO KAKO JE NASTRADALA SRPKINJA U ŠVAJCARSKOJ: Kristina preminula u nesreći sa vozom, iz Srbije otišla pre 2 meseca!

Crna Hronika -

Kristina Milenković (25) iz Lebana nastradala je u Švajcarskoj kada je, prema rečima njenih rođaka, pala pod voz. Rođaci kažu da još uvek ne znaju sve detalje o Kristininoj smrti, te da čekaju zvanična obaveštenja o nesreći.

Tragedija se dogodila u nedelju ujutru, tačnije negde oko šest sati, a za sada nije poznato kako je tačno došlo do toga da lepa Srpkinja padne pod lokomotivu.

- Devojka je pala pod voz, a kako je došlo do stravične tragedije za sada nije poznato. Inspektori i dalje rade na slučaju i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do smrti mlade osobe - navodi Kurirov dobro obavešten izvor i dodaje:

kristina pala pod voz
kristina pala pod vozfoto: Printscreen/Facebook

- Inspektori utvrđuju i da li je bilo očevidaca koji bi im mogli pomoći u rešavanju slučaja, a pregledaju se i nadzorne kamere, pomoću kojih bi utvrdili da li je u kritičnom trenutku bio još neko sa Kristinom. Uviđaj je trajao satima, a njeno telo odvezeno je na obdukciju.

Kristina porodica živi na jugu Srbije i u nedelju su saznali stravičnu vest. Bili su van sebe i ni sada ne mogu da shvata kako je došlo do nesreće i kako je moguće da je pala pod voz.

- Ne znamo kako je došlo do nesreće, kao ni kada će telo transportovati za Srbiju kako bi dobru našu Kristinu ispratili na večni počinak - navodi za Kurir poznanik i dodaje:

kristina pala pod voz
kristina pala pod vozfoto: Printscreen/Facebook

- Kristina je bila jedna divna, prelepa devojka, koja je 10. februara otišla za Švajcarsku kako bi radila. Inače, ona je povremeno odlazila u inostranstvo da zaradi sebi džeparac.

Kako smo već prenosili na društvenim mrežama Kristinini poznanici, prijatelji i porodica opraštaju se od nje uz potresne poruke i fotografije.

- Bože, zašto si uzeo takvu lepotu... Biraš takve ljude za svoju rajsku baštu. Veliko saučešće porodici - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Bonus video:

00:59

Požar u Sremčici: nastradala žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track