METALNOM ŠIPKOM PRETUKAO VRAČARU: Uhapšen nasilnik jer je ženi koja skida crnu magiju POLOMIO LOBANJU I ŠAKU!
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

ojt smederevo

METALNOM ŠIPKOM PRETUKAO VRAČARU: Uhapšen nasilnik jer je ženi koja skida crnu magiju POLOMIO LOBANJU I ŠAKU!

Crna Hronika -

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu osumnjičenom Z. L. (36), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i svedoka, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo.

Osumnjičenome se stavlja na teret da je krajem novembra 2023. godine u Smederevu u večernjim satima, ponevši sa sobom jednu metalnu šipku bez najave ušao u kuću oštećene stare 57 godina kojoj je nakon kraće rasprave i upućenih pretnji najpre zadao više udaraca u predelu glave i tela, nanevši joj kritičnom prilikom teške telesne povrede u vidu dve frakture lobanje i otvoreni prelom desne šake, kao više hematoma u predelu grudnog koša i nogu.

Nakon izvršenog krivičnog dela osumnjičeni je, pošto je prethodno polomio dva mobilna telefona i računar oštećene, napustio lice mesta, a događaju su najverovatnije prethodili neraščišćeni računi između osumnjičenog i oštećene koja mu je u ranijem periodu u više navrata pružala usluge otklanjanja crne magije.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca je odmah izvršen uviđaj lica mesta, a nakon sprovedenih hitnih i intenzivnih radnji u saradnji sa nadležnom policijskom upravom najpre je utvrđeno da se osumnjičeni nalazi na teritoriji Grada Beograda na nepoznatoj adresi, zbog čega je za njime i raspisana potraga, da bi najzad dana 15.aprila 2024. godine u Sirakovu, prilikom redovne kontrole od strane policijskih službenika Policijske stanice u Velikom Gradištu utvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je i sproveden u prostorije Policijske uprave u Smederevu, gde mu je najpre određeno zadržavanje, a nakon salušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu i pritvor.

Bonus video:

05:31

ONA SE NE OSEĆA DOBRO, NE MOŽE DA GOVORI Poznato stanje žene koju je partner pretukao, pa KRVNIČKI UGRIZAO ZA OBRAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track