DANKINA MAJKA TRAŽILA DA SVEDOČI PRED UBICAMA: Završeno saslušanje roditelja ubijene devojčice iz Bora! IVANA I MILOŠ PLAKALI
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

KURir SAZNAJE!

DANKINA MAJKA TRAŽILA DA SVEDOČI PRED UBICAMA: Završeno saslušanje roditelja ubijene devojčice iz Bora! IVANA I MILOŠ PLAKALI

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru upravo je završeno saslušanje roditelja ubijene Danka Ilić (2) iz Bora. Ivana i Miloš Ilić su, kako saznajemo, svoje iskaze dali odvojeno, najpre otac, a zatim majka.

Prema rečima našeg izvora, ispitivanju roditelja ubijene devojčice prisustvovali su i okribvljeni za njenu smrt - Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

Danka Ilić, potraga, Bor, policija, Ivana Ilić
foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

- I Srđan Janković i Dejan Dragijević su bili u prostoriji kada su majka, a porom i otac male Danke, davali svoj iskaz. Mi smo predočoili majci da ćemo zakonom sprečiti prisustvo okrivljenih, međutim, ona je odgovorila, što nas je sve iznenadilo, da njoj uopšte ne smeta što će njih dvojica biti prisutni. Tako, po želji majke, mi nismo sproveli ono što smo već odlučili juče, a to je da zakonskim normama sprečimo ubice da budu par metara udaljeni od trudne majke čije su dete, kako se sumnja, zverski ubili - saznajemo nezvanično u zaječarskom tužilaštvu.

Otac i majka, kako saznajemo, apsolutno ništa novo nisu kazali na saslušanju.

Ispričali su svoje kretanje tog dana, 26. marta kada je Danka nestala, a kasnije će se ispostaviti i ubijena, jer im je tužilac postavio to pitanje. Oba roditelja bila su vidno potresena, kliznula je poneka suza dok su govorili, ali ništa što do sada javnost ne zna nisu novo kazali.

O ponašanju majke i oca prilikom susreta sa ubicama tužilaštvo ne želi da govori da bi, kako kažu, zaštitilo unesrećene roditelje.

Bonus video:

01:41

Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track