"NEKO ŠIRI PANIKU" Izvor Kurira iz MUP: Ne postoje saznanja da se dogodio napad, osoba sa takvim imenom nije zaposlena u MUP
Foto: Shutterstock

"NEKO ŠIRI PANIKU" Izvor Kurira iz MUP: Ne postoje saznanja da se dogodio napad, osoba sa takvim imenom nije zaposlena u MUP

Crna Hronika -

Vest da je u nedelju pretučena izvesna Amela Smajović, za koju je navedeno da je navodno zaposlena u Službi unutrašnjih poslova u Kraljevu objavljena je večeras u pojedinim medijima u Srbiji. Međutim, kako je za Kurir rečeno u MUP, osoba sa takvim imenom nije zaposlena u policiji niti postoje bilo kakva saznanja da se napad dogodio.

Amela Smajović
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što se ova informacija pojavila u javnosti, slučaj je preuzelo Tužilaštvo za visokotehnološki krinimal, koje istražuje o čemu je reč.

- Sve upućuje na to da je nekome bila namera da se šire panika i tenzija. Niko u MUP nije čuo za ovaj napad, i trenutno su u toku istraživanja šta se zaista dogodilo - kaže naš izvor koji dodaje da osoba s tim imenom nije primljena na VMA, niti je u policijskoj dokumentaciji zaveden događaj.

Podsetimo, večeras je nekoliko sandžačkih portala objavilo da je izvesna Amela napadnuta kad su joj "dva automobila blokirala put, nakon čega su iz njih izašla dva napadača koja su je brutalno napala, nanevši joj ozbiljne povrede u predelu vrata i stomaka".

U tekstu je dalje navedeno i da je pomenuta osoba hitno prebačena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), kao i da je na društvenim mrežama objavila i slike navodnog napada.

Sandžački portali su dalje naveli da "Amela Smajović slovi za najmlađu inspektorku kriminalistike u Srbiji" i da bi, "prema mišljenju stručnjaka, mogla biti meta zbog svoje uloge u procesuiranju visokoprofilisanih kriminalaca".

Bonus video:

00:19

Radnici obezbeđenja pretukli bračni par ispred kazina u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track