SRBI U BUDIMPEŠTI POHAPŠENI ZBOG DROGE VREDNE 2 MILIONA EVRA! Razbijen kartel, POGLEDAJTE kako hapsi mađarska policija (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Police Hungary

SRBI U BUDIMPEŠTI POHAPŠENI ZBOG DROGE VREDNE 2 MILIONA EVRA! Razbijen kartel, POGLEDAJTE kako hapsi mađarska policija (VIDEO)

Crna Hronika -

Mađarska policija razbila je srpko-mađarski lanac trgovine drogom u Budimpešti i tom prilikom uhapsila trojicu Srba i jednog Mađara, za ostalima se traga. U ovoj akciji policija je zaplenila oko 27 kilograma narkotika: amfetamine, marihuanu i kokain, vrednost se procenjuje na skoro dva miliona evra!

Kako navode lokalni mediji, policijska akcija počela je u martu hapšenjem jednog Srbina, na južnom graničnom prelazu.

- Srbin je priveden 11 . marta, a pretresom prostorije koje je koristio pronađen je amfetamin i marihuana. Kasnije 7. aprila, uhapšen je jedan Mađar i trojica Srba, pretresom njihovog imanja pronađeno je nekoliko kilograma hašiša i kokaina. Takođe pronađene su mašine za umotavanje, digitalne vage i plastične kese - naveo je mađarski portal i dodao:

- Od njih trojice zaplenjeno je 27 kilograma droge čija vrednost ide i do 10 miliona forniti, odnosno nešto više od 25.000 evra. Četvorica muškarac uhapšena su zbog sunje da su švercovali narkotike - naveo je mađarski portal.

Prema njihovom pisanju, neki mađarski članovi bande, uspeli su da pobegnu i policija intezivno za njima traga, raspisane su poternice.

Kurir.rs/Informer

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track