UDARIO DEVETOGODIŠNJE DETE NA PEŠAČKOM PA POBEGAO: Uznemirujuća scena iz prokupačkog naselja Carina (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

sreća u nesreći da nisu teške povrede

UDARIO DEVETOGODIŠNJE DETE NA PEŠAČKOM PA POBEGAO: Uznemirujuća scena iz prokupačkog naselja Carina (FOTO)

Crna Hronika -

U prokupačkom naselju Carina, vozilo je na pešačkom prelazu udarilo devetogodišnje dete, avozač je nakon nezgode pobegao.

Dete je trenutno na Odeljenju hirurgije prokupačke bolnice. Dobro je, ali je zadržano na posmatranju.

Nezgoda se dogodila juče, u subotu, u 12.25 časova kada je devetogodišnjak sa sestrom bio u prodavnici. Kada ga je udarilo vozilo, čiji je vozač napustio mesto nezgode, pomogli su mu prolaznici da ustane i otišao je kući. Odatle ga je majka odvela u prokupački Dom zdravlja, pa su završili u bolnici.

Oglasila se policija: Vozač je pronađen

Kako kažu u Policijskoj upravi Prokuplje, vozač je pronađen, na osnovu podataka koje je majka deteta dostavila, te je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje je utvrdilo da nema krivične odgovornosti, te će se protiv lica pisati prekršajni nalog.

Prokuplje, gaženje, dete, snimak
foto: Privatna arhiva/Nadzorne kamere

Ono što je zanimljivo je da je saobraćajnoj policiji majka prijavila nezgodu, te im dostavila i snimak do kojeg je došla, a koji pokazuje trenutak nezgode, ali joj je rečeno da tek u ponedeljak mogu da traže vozača. - Čekajte, šta da ga je ubio? I kakav je to čovek da zgazi dete i pobegne? Gde mi živimo - očajna je majka mališana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track