NAJNOVIJI DETALJI O MAJCI IZ KALUĐERICE KOJA JE ŠAMARALA BEBU: Tužilaštvo naložilo psihijatrijsko veštačenje nasilnice sa Tiktoka
Foto: Shutterstock, Ilustracija

horor

NAJNOVIJI DETALJI O MAJCI IZ KALUĐERICE KOJA JE ŠAMARALA BEBU: Tužilaštvo naložilo psihijatrijsko veštačenje nasilnice sa Tiktoka

Crna Hronika -

Stravičan snimak nasilja majke nad bebom pojavio se na društvenim mrežama, a brzom reakcijom policije dete je zbrinuto u Dečjoj bolnici u Tiršovoj a majka je smeštena na Kliniku za psihijatrijske bolesti, sazanje Kurir.

Prema rečima našeg izvora ona je u ovu ustanovu odvedena radi psihijatrijskog veštačenja.

- Lice je po protokolu smešteno na Kliniku za psihijatrijske bolesti radi veštačenja. Nakon toga, ukoliko se utvrdi da je osumnjičena procesno sposobna, bice saslušana u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - kaže izvor Kurira.

Majka je, da podsetimo, u "lajvu" na TikToku šamarala dete od samo nekoliko meseci. Na uznemirujućem snimku se čulo kako beba vrišti, a majka se smeje i udara je preko usta i lica.

Na snimku se čuje kako ta žena obraća izvesnoj ženi i poziva je da vidi šta radi detetu.

- Gledaj sad ovo, kako je udaram - govori ona dok šamara bebu.

Većina onih koja je pratili uživo na Tiktoku zahtevali su od žene da odmah prestane da bije dete, pojedini su apelovali da se pozove policija.

Pirpadnici policije su munjevito reagovali, identifikovali nasilnu majku i spasli bebu.

Bonus video:

00:33

Majka sa detetom upala u nabujalu reku, jedva uspela da izvuče dete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track