KO JE DEJAN KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO MARIA SIMOVIĆA: Vlasnik tehničkog pregleda i dalje u bekstvu! Sukob traje odavno
Mario Simović, Foto: Privatna arhiva

Policija traga za osumnjičeniM

KO JE DEJAN KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO MARIA SIMOVIĆA: Vlasnik tehničkog pregleda i dalje u bekstvu! Sukob traje odavno

Crna Hronika -

Policija više od 24 sata traga za Dejanom P. koji je osumnjičen da je juče u Čačku ubio Maria Simovića (44).

Odmah nakon počinjenog zločina Dejan se dao u bekstvo. On je, inače, vlasnik tehničkog pregleda, a kako se nezvanično saznaje, sukob između njih dvojice traje odavno.

Sukob oko placa

Prema saznanjima iz istrage, razmirice dvojice Čačana, nastale su zbog navodnog ranijeg sukoba oko placa.

Prošle godine je tokom noći izgoreo objekat u izgradnji u vlasništvu Dejana P. Zgrada planirana za poslovni prostor građena je na potezu od Preljine prema Prislonici je u požaru oštećena, a nezvanično, vlasnik je tada sumnjao da je požar podmetnut.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, ubijeni Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od 10 godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina. Simović je bio osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

00:22

Ubistvo u Čačku

Prema nezvaničnim saznanjima, Dejan je ušao u lokal i pozvao Simovića da razgovaraju.

- Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Mario je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni ljudski odnosi, rekao je juče za RINU jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

Mario se hvalio luksuznim životom

Na Fejsbuk profilu ubijenog privrednika iz Čačka mogu se videti fotografije sa putovanja u Dubai kao i sa skupim automobilima. Vozio je BMW i pušio kubanske cigarete.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track