SLUČAJ SMRTI DALIBORA DRAGIJEVIĆA PREUZIMA VJT U NIŠU Sumnjičio se da je svom bratu pomogao da sakrije telo Danke Ilić
Foto: Facebook

SLUČAJ SMRTI DALIBORA DRAGIJEVIĆA PREUZIMA VJT U NIŠU Sumnjičio se da je svom bratu pomogao da sakrije telo Danke Ilić

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Nišu je i zvanično preuzelo slučaj smrti Dalibora Dragijevića u policijskoj stanici u Boru, saopšteno je Kuriru. Dragijević je 6. aprila priveden jer je osumnjičen da je svom rođenom bratu pomogao da sakrije telo devojčice Danke iz Bora čiji je nestanak ozbiljno pogodio region.

- Više javno tužilaštvo u Nišu je rešenjem Apelacionog javnog tužilaštva u Nišu od 25.04.2024. godine ovlašćeno da u skladu sa Metodologijom za istragu u slučajevima zlostavljanja preduzme radnje i mere radi utvrđivanja okolnosti pod kojim je dana 07.04.2024. godine preminuo D.D. iz okoline Grada Bora, saopštilo je niško tužilaštvo danas oko 16 sati.

Ovo tužilaštvo navodi da je predmet o istrazi danas formiran.

- Dana 25. aprila 2024. godine navedeno rešenje Apelacionog javnog tužilaštva u Nišu je dostavljeno Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zajedno sa predmetom Višem javnog tužilaštva u Zaječaru, a koji se nalazi u fazi predistražnog postupka i istog dana je u ovom tužilaštvu formiran predmet. U toku postupka pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu preduzeće se sve neophodne mere i radnje u cilju prikupljanja dokaza i rasvetljavanja predmetnog krivičnopravnog događaja, saopštilo je VJT danas popodne.

Dragijević je priveden , a izdahnuo je 7. aprila ujutru pod, za sada, nerazjašnjenim okolnostima, a sumnja se da je došlo do nasilne smrti. Hitna medicinska pomoć je pokušala da mu pomogne, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja