IZBO MLADIĆA U KNEZ MIHAILOVOJ, A DRUG MU POMOGAO DA SAKRIJE TRAGOVE! Sad podignuta optužnica protiv Stevana i Nemanje!
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Shutterstock

više javno tužilaštvo u beogradu

IZBO MLADIĆA U KNEZ MIHAILOVOJ, A DRUG MU POMOGAO DA SAKRIJE TRAGOVE! Sad podignuta optužnica protiv Stevana i Nemanje!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stevana D. (33) zbog sumnje da je 3. decembra prošle godine oko 1:20 časova u Knez Mihailovoj ulici nakon kraće rasprave nožem zadao ubodnu ranu A.V. u predelu grudi, nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Optužnicom je obuhvaćen i Nemanja J. (21) zbog sumnje da je sakrio nož kojim je Stevan D. zadao ubod oštećenom, bacivši ga u šaht na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkove.

Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da Stevanu D. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskon periodu ponovio ili dovršio pokušano krivično delo.

Nemanja J. se tereti za krivično delo Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Podsećanja radi, policija je prilikom pretresa stana Stevana D. pronašla manju količinu kokaina i marihuane zbog čega se tereti i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Stoga se optužnicom Stevanu D. na teret stavlja pored krivičnog dela Ubistvo u pokušaju, i Neovlašćeno držanje opojnih droga, s obzirom da je prilikom pretresa stana u kojem je neprijavljeno boravio pronađeno 0.48 grama kokaina i 1,19 marihuane.

Bonus video:

00:07

IZBO MLADIĆA (23) NA SPLAVU U BEOGRADU: Uhapšen muškarac zbog UBISTVA U POKUŠAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track