VREĐAO, PRETIO, PA UDARIO POLICAJKU NA NOVOM BEOGRADU: Evo kako se branio nasilnik (23), određen mu pritvor!
Foto: RINA

treće osnovno javno tužilaštvo

VREĐAO, PRETIO, PA UDARIO POLICAJKU NA NOVOM BEOGRADU: Evo kako se branio nasilnik (23), određen mu pritvor!

Crna Hronika -

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni M.K. (23) na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Naredbom o spovođenju istrage se okrivljenom stavlja na teret da je 12. maja na Novom Beogradu napao službeno lice u vršenju poslova javne bezbednosti i pri izvršenju dela službenom licu naneo laku telesnu povredu na taj način što je oštećenoj policijskoj službenici uputio uvrede i pretnje, potom joj zadao udarac i sa obe ruke je odurnuo, usled čega je ošetećena zadobila laku telesnu povredu u vidu uganuća skočnog zgloba - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je prema navedenom pokrenut postupak pasivizacije adrese i da je u pitanju ranije osuđivano lice, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Bonus video:

01:42

POLICIJA NIKOG NIJE NAPALA, 3 SATA TRPELA NASILJE Pokazano pravo lice skupova! Od 8 policajaca 1 teško povređen, mora na operaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track