"POGINUO JE NA SVOJ ROĐENDAN": Prijatelji se opraštaju od radnika "Vodovoda", stradao radeći na Mostu na Adi!
Foto: Damir Dervišagić

nesreća u beogradu

"POGINUO JE NA SVOJ ROĐENDAN": Prijatelji se opraštaju od radnika "Vodovoda", stradao radeći na Mostu na Adi!

Crna Hronika -

Sinoć je na Mostu na Adi u Beogradu došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je preminuo radnik JKP "Vodovod i kanalizacija", Dario S. (32), a dan nakon saznanja o tragediji, prijatelji i kolege opraštaju se od mladog čoveka.

- Velika tuga to što se dogodilo, poginuo je, a juče je proslavljao rođendan. Dvoje male dece ostale su bez jednog roditelja, a čovek je samo radio svoj posao - napisala je jedna prijateljica stradalog mladića na vest o njegovoj smrti.

Nesreća na Mostu na Adi
Nesreća na Mostu na Adifoto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Tridesetdvogodišnji muškarac je, inače, bio radnik "Vodovoda", a nastradao je u vreme radnog vremena dok je bio na terenu. Naime, on je sa kolegama prao slivnik na mostu, a njihovo službeno vozilo bilo je propisno zaustavljeno i obeleženo.

- Međutim, naišao je "opel zafira" i udario u njihovo parkirano vozilo marke "reno". Od silovitnog udarca, "reno" se pokrenuo i udario Daria S., a onda i u vozilo marke "mercedes" - podseća izvor.

Povređenog radnika je ekipa Hitne pomoći odmah nakon nesreće prevezla u Urgentni centar na reanimaciju, ali nažalost čoveku nije bilo spasa.

Kolege poginulog su u šoku zbog onoga šta se dogodilo i da njihovog kolege više nema, pogotovo što je reč o mladom čoveku, pri čemu je do nesreće došlo praktično na radnom mestu, a prema njihovim rečima, ovo je moglo svakome od njih da se dogodi.

- Tuga, velika tuga. U firmi su svi tužni, ogroman je ovo šok za sve, kolege su van sebe zbog tragedije, pogotovo što je to moglo svakome drugom da se dogodi da je u tom momentu bio tu, ali eto sudbina, svakako ne možemo da verujemo da njega više nema, ne smemo da zamislimo kako je porodici - rekao je jedan od kolega sa kojim je pokojni Dario radio.

Bonus video:

00:56

TEŽA SAOBRAĆAJKA NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track