MAJCI KOJA JE NA TIKTOKU TUKLA BEBU ODREĐEN PRITVOR: Šamarala dete od nekoliko meseci u lajvu, posle veštačenja smeštena u pritvor
Ilustracija, Foto: Petar Aleksić

drugo osnovno javno tužilaštvo

MAJCI KOJA JE NA TIKTOKU TUKLA BEBU ODREĐEN PRITVOR: Šamarala dete od nekoliko meseci u lajvu, posle veštačenja smeštena u pritvor

Crna Hronika -

Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu, na predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana osummnjičenoj ženi protiv koje se vodi istraga zbog sumnje da je izvšrila krivično delo nasilje u porodici nad svojim maloletnim detetom, i potom to prikazivala na društvenoj mreži Tiktok.

Pritvor joj je, kako je saopšteno iz tog tužilaštva određen kako ne bi ponovila izvršenje krivičnog dela.

- Nakon hapšenja osumnjičena je po predlogu tužilaštva smeštena na Klinici „Dr Laza Lazarević“ radi veštačenja, nakon čega je po pristizanju nalaza i mišljenja komisije veštaka, tužilaštvo predložilo da se prema osumnjičenoj odredi pritvor - saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Stravičan snimak nasilja majke nad bebom, podsetimo, pojavio se na društvenim mrežama, a brzom reakcijom policije dete je zbrinuto u Dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Majka je, da podsetimo, u "lajvu" na TikToku šamarala dete od samo nekoliko meseci. Na uznemirujućem snimku se čulo kako beba vrišti, a majka se smeje i udara je preko usta i lica.

Na snimku se čuje kako ta žena obraća izvesnoj ženi i poziva je da vidi šta radi detetu.

- Gledaj sad ovo, kako je udaram - govori ona dok šamara bebu.

Većina onih koja je pratili uživo na Tiktoku zahtevali su od žene da odmah prestane da bije dete, pojedini su apelovali da se pozove policija.

Pirpadnici policije su munjevito reagovali, identifikovali nasilnu majku i spasli bebu a Drugo osnovno javno tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv nje.

Bonus video:

00:11

HOROR U BEOGRADU: Očuh pretukao bebu, polomio joj obe ruke i noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track